MURINJO: Venger je "advokat fer-pleja", Arsenal je trebalo tri crvena da dobije!

Postoje dva restriktivna prostora, ne jedan. Išao je ka mom. Ako je to činio da bi dao uputstva igraču, onda u redu, ali da pritiska sudiju da pokaže rivalu crveni karton, to nije u redu. To nije slika Arsena Vengera, advokata fer-pleja - rekao je Murinjo

  • 0

Utakmicu između Čelsija i Arsenala, osim pobede "plavaca", obeležio je i fizički sukob menadžera dva tima, Žoze Murinja i Arsena Vengera. Portugalac je na konferenciji za štampu posle meča izneo svoje viđenje situacije.

- Postoje dva restriktivna prostora, ne jedan. Išao je ka mom. Ako je to činio da bi dao uputstva igraču, onda u redu, ali da pritiska sudiju da pokaže rivalu crveni karton, to nije u redu. To nije slika Arsena Vengera, advokata fer-pleja - rekao je Murinjo i potom se osvrnuo na utakmicu:

- Bila je teška utakmica. Bolje su startovali od nas, ali je Eden Azar i izborio penal. Moglo je tad da bude gotovo sve da su oni dobili crveni kartoni. Mislim da je arbitar odlično odradio svoj posao, ali su oni mogli da završe meč sa osam igrača. Košielniji je zaslužio crveni karton, a Čejmers dva žuta, a kasnije je i Velbek zaslužio isključenje - zaključio je Portugalac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA