VEČITI DERBI U TURSKOJ: Milijaš i Subašić golovima odgovorili na dva pogotka Dijare (VIDEO)

U duelu između Manise i Antalije glavni na terenu su bili nekadašnji prvotimci večitih rivala iz Srbije, a na kraju nije bilo pobednika

  • 4

Neka vrsta srpskog večitog derbija odigrana je u drugoj ligi Turske, a obeležili su ga upravo bivši igrači Crvene zvezde i Partizana. U duelu između poslednjeplasirane Manise i lidera na tabeli Antalije nije bilo pobednika 3:3, a u strelce su se upisivali Nenad Milijaš, Branimir Subašić i Lamin Dijara.

Domaćina je u vošstvo doveo bivši napadač crveno-belih u šestom minutu, ali su gosti ubrzo izjednačili, da bi preko nekadašnjeg centarfora Partizana došli do potpunog preokreta i dva gola prednosti.

Buđenje "fenjeraša" započeo je na početku drugog poluvremena bivši kapiten kluba sa Marakane, Milijaš, "žabicom" koju je poslao sa dvadesetak metara u donji levi ugao protivničkog gola, a konačan rezultat je postavio Dimitrov koji je uspešno realizovao jedanaesterac, koji je prethodno iznudio Subašić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA