ČOVEK - HET-TRIK: Još jedan dokaz zašto je Ronaldo smrt za golmane!

Portugalac je uspeo da se izjednači na čelu večne liste igrača sa Di Stefanom i Zarom po broju mečeva na kojima je uspeo da tri puta trese protivničku mrežu

  • 4

Kristijano Ronaldo ne prestaje da obara individualne rekorde kada je u pitanju španski, ali i evropski fudbal. Portugalac je u pobedi nad Atletikom iz Bilbaa postigao tri pogotka, a to mu je bio treći het-trik u poslednja četiri meča u Primeri, međutim, on je time uspeo da dostigne Alfreda Di Stefana i Telma Zaru na listi igrača sa najviše het-trikova u šampionatu.

Nova tri pogotka koje je najbolji fudbaler sveta za prošlu godinu postigao protiv Baskijaca omogućila su mu da na čelu večne liste dostigne dve legende svetskog fudbala po broju ostvarenih het-trikova u najjačem rangu takmičenja u Španiji. Bio je to njegov 22. put da je tri puta zatresao mrežu protivnika na jednom meču u Primeri.

Nema sumnje da bi kako je krenuo, a krenuo je žestoko sa 13 golova na šest mečeva, mogao već do kraja ovog meseca da ostvari još jedan het-trik čime bi se osamostalio na vrhu večite liste, a verovatno će do kraja sezone uspeti i da poveća taj svoj bilans.

Pomenimo još da će taj njegov rekord verovatno za duže vreme biti neoboriv, jer od aktivnih igrača u Primeri jedini koji bi mogao da ga ugrozi jeste Lionel Mesi koji je do sada 19 puta uspevao da da tri gola na jednom meču u prvenstvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dovla

    6. oktobar 2014 | 09:41

    Jedan je cristiano ronaldo! Takav igrac se radja jednom i vise nikada! Masina! Uvek glad za golovima i pobedom! Nikad u svojij karijeri nije imao pad forme! Sve je jaci i bolji! CR7!

  • Vocka

    6. oktobar 2014 | 15:57

    Kralj je

  • Vodja navijaca

    6. oktobar 2014 | 07:04

    Šteta što je gay

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA