Đoković otvorio onlajn prodavnicu, sav prihod ide deci Srbije!

Sav honorar, koji bih na ovaj način dobio od prodaje tih artikala, direktno ću preusmeriti na račun svoje fondacije, rekao je najbolji teniser sveta

  • 4

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković odlučio je danas da svu zaradu sa novootvorenog zvaničnog "onlajn šopa" za prodaju njegove opreme preusmeri na račun "Fondacije Novak Đoković", odnosno deci Srbije.

 

Poznato je da Đoković, koji uskoro postaje otac, voli decu i do sada je više puta pomagao i posećivao najugroženije mališane .

 

- Možemo zajedno da udružimo napore da se deci u Srbiji omogući lepše i bezbrižnije detinjstvo.

 

- Lično biću veoma srećan da vidim da nosite majice, kačkete i druge stvari sa mojim imenom i imenom moje fondacije, znajući da je podrška koju pružate meni takođe pomogla i nekom detetu - napisao je Ðoković u blogu na sajtu fondacije, povodom otvaranja zvaničnog "onlajn šopa", putem kojeg će fanovi širom sveta moći da kupe njegovu zvaničnu opremu.

 

 

Srpski teniser dodao je da kao budući otac želi da njegovo dete bude ponosno na tatu.

 

-Želim da moje dete bude ponosno na mene, ne samo zato što udaram žutu lopticu bolje od protivnika, nego i zato što što koristim svoje ime i vreme da promovišem dobre vrednosti.

 

- Voleo bih da me ljudi znaju kao nekoga ko želi da pomogne deci da žive bolje živote kroz kvalitetno obrazovanje. Čvrsto verujem da svi možemo da budemo društveno odgovorni, a pritom i uspešni u poslu kojim se bavimo - poručio je Ðoković.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    6. oktobar 2014 | 13:51

    Svaka cast! Ovakav covek se jednom radja! I znam da ce uvek biti dusebriznika sa izjavama neka dodje ovde da zivi i placa porez.. on je ovoj zemlji dao mnogo vise nego sto mi placamo porez.On se zalagao za Srbiju kad niko nije,promovisao je u svetu. Srbija mu nije pomogla da postane to sto jeste a on je opet zahvalan svojoj zemlji. Budite realni. Pomogao je vise od svih.i nasa deca se ugledaju na njega pa treniraju.a ne na neku propalicu. Hvala Novace!

  • Gjn

    6. oktobar 2014 | 14:27

    PONOS NAŠ!

  • Higd

    6. oktobar 2014 | 14:19

    Svaka cast,a nekome je idol Karleusa...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA