Vidal celu noć bančio i tukao se sa obezbeđenjem pred meč sa Romom! (FOTO)

Vezista Juventusa nije bio u startnoj postavi za najvažniji duel ove jeseni, jer je trener Alegri saznao da je prekršio klupsku disciplinu kada je izašao u provod iz koga se vratio u ranim jutarnjim satima pijan

  • 0

 

Odluka Masima Alegrija da u najvažnijem meču Juventusa u ovoj polusezoni protiv Rome ostavi na klupi jednog od najboljih igrača Artura Vidala zaprepastila je mnoge koji su gledali utakmicu, a i kamera je tokom duela često rikazivala Čileanca na klupi. Razlog za takvu odluku isplivao je u javnosti dan kasnije.

Italijanski mediji su preneli da odluka trenera "stare dame" nije bila taktičke prirode, već je namerno kaznio problematičnog čileanskog vezistu zato što je ovaj u četvrtak izašao u provod, u jednu od najpoznatijih diskoteka u Torinu, gde se u jutarnjim časovima pod dejstvom alkohola sukobio sa obezbeđenjem.

 

Vidal je oko 5.20 ujutru pijan napustio noćni klub i to ga je izbacilo obezbeđenje, jer je uznemiravao neku devojku, a na kraju je hteo da se potuče sa njima. Da stvar bude gora po njega, zakasnio je na jutarnji trening, a kada se pojavio na njemu su bile vidljive posledice "lude noći" i Alegriju nije trebal dugo da sazna šta se desilo.

Zato je strateg torinske ekipe odlučio da kazni jednog od svojih važnijih igrača stavljanjem na klupu, što je samo upozorenje Čileancu zbog kršenja klupske discipline. Juventus je inače uspeo da savlada najvećeg konkurenta u borbi za titulu u jednom jako čudnom meču sa mnogo diskutabilnih sudijskih odluka.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA