TERZIĆ: Prihvatio bih ove rezultate pre početka prvenstva!

Da mi je neko rekao pre početka prvenstva da ćemo od devet utakmica da pobedimo sedam i dve da odigramo nerešeno ja bih prihvatio - rekao je Terzić

  • 9

 Zvezdan Terzić je u ponedeljak održao kratak brifing sa novinarima Sportskog žurnala, Naših novina i Mocartsporta, analizirajući dosadašnji učinak Crvene zvezde u Jelen Superligi.

Jedan od čelinika crveno - belih rekao je da je zadovoljan učinjenim, i da bi prihvatio ovakve rezultate pre početka sezone.

- Da mi je neko rekao pre početka prvenstva da ćemo od devet utakmica da pobedimo sedam i dve da odigramo nerešeno ja bih prihvatio. Mislim da moramo da budemo zadovoljni obzirom kakvu smo situaciju imali letos i da nam je otišlo šest igrača koji su doneli titulu. Ovo je novi tim, drastično podmlađen - ja sam zadovoljan - rekao je Terzić, zanemarivši činjenicu da su crveno-beli odigrali samo osam kola i ostvarili šest pobeda, uz trijumf u Kupu. On se potom i osvrnuo na predstojeći "večiti derbi".

- Partizan igra dobro i čestitam im na tome, kao i treneru Marku Nikoliću. Partizan ima sačuvan tim, kompaktni su i to se vidi. Međutim, mislim da je naše prvenstvo vrlo kvalitetno i da neće baš lako pobeđivati ni Zvezda ni Partzizan u utakmicama koje predstoje. Videli ste da Voždovac, koji je poslednji na tabeli, ima jako iskusan tim. Prvenstvo je dugo, polako, nikoga ne treba da hvata panika. Pa Vojvodina od osam utakmica ima sedam pobeda i jedan poraz od nas. Partizanu tek predstoji gostovanje u Novom Sadu. Partizan treba pobedi i OFK i Zvezdu, i posle u Novom Sadu i Novom Pazaru... Polako ljudi. Nema u našoj ligi ni Čelzija, ni Mančester Sitija. Baš zato neću da opterećujem ni igrače, ni stručni štab derbijem. To su tri boda. Imamo još 22 kola do kraja. Ostalo je još 66 bodova u igri - rekao je Terzić.

(Telegraf.rs/Mocartsport)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Caribrod

    6. oktobar 2014 | 23:45

    4-0 za partizan,garant!!!

  • saremladji

    7. oktobar 2014 | 00:28

    Pa jel ovaj nije suspendovan. Kako moze on da vodi onda konferencije za medije, da daje intetvjue u sluzbenim prostorijama. To znaci da mu je zaledjina prejaka i da on moze da radi sta hoce.sada sam ubedjen da u zemlji Srbiji Zvezdan i Zvdzdana mogu da rade sta oni hoce i niko ih dirati nece. FSS organi su navodnom suspenzijom gdina Zvezdana hteli verovatno pokazati da oni nesto rade a u stvari bilo je samo zamazivanje ociju onima koji se zanimaju za propali srpski fudbal.

  • Real

    6. oktobar 2014 | 22:38

    Batko nemas sanse....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA