Predivan gest čirlidersica Nju Inglanda: Pružile su podršku protivničkom igraču i njegovoj bolesnoj ćerki! (VIDEO)

Navijačice Petriotsa su pokazale da je mnogo bitnije naći se nekome ko je u nevoji, teškoj sitaciji i pružiti mu podršku kada je najpotrebnije

  • 0

Nju Ingland Petriotsi i njihove čirlidersice su nam pokazale još jednom da u životu nije sve stvar pripadnosti i toga za koji klub igraš ili navijaš, već da je mnogo bitnije naći se nekome ko je u nevoji, teškoj sitaciji i pružiti mu podršku kada je najpotrebnije, a to su upravo uradili i oni i one.

Na meču koji je ekipa iz Bostona igrala na svom stadionu protiv Sinsinati Bengalsa, atraktivne navijačice su istrčale na teren i to ni manje, ni više nego u dresovima protivničke ekipe, tačnije u jednom, u broju "75" koji na svojim leđima nosi Devon Stil. One su na ovaj način dale podršku igraču čija ćerka Lija boluje od raka, a on je bio u najmanju ruku iznenađen.

- Uhvatili ste me bez garda juče. Veliko hvala Petriotsima i čirlidersicama zbog pokazivanja neverovatne podrške. Mi možda nismo pobedili sinoć, ali osmeh na licu moje ćerke dok je gledala sve to na terenu joj sigurno pomaže da pobedi u svojoj bici - napisao je Stil na svom profilu na Instagramu.

Nisu samo čirlidersice Nju Inglanda iskazale podršku, već je isto učinio i vlasnik kluba Robert Kraft koji je donirao 25.000 dolara Dečjoj bolnici u Sinsinatiju. Inače, Bengalsi su ove godine zadržali Stila kako bi on zadržao zdravstveno osiguranje, a prodavali su i replike njegovog dresa kako bi pomogli finansiranje tretmana kod male Lije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA