DIREKTOR FS ALBANIJE: Ne pada nam na pamet da vam dostavljamo imena!

Albanci ističu da nikada do sada nisu dobili ovakav zahtev i ističu da će navijači doći uprkos tome što tamošnji savez neće ispuniti uslove FSS

  • 8

Čelnici Fudbalskog saveza Albanije nemaju nameru da Fudbalskom savezu Srbije dostavljaju imena svojih pristalica koji će doći u Srbiju da bodre svoj tim tokom kvalifikacionog meča protiv Orlova 14. oktobra u Humskoj.

Tako barem tvrdi direktor tamošnjeg saveza Redi Jupi koji ističe da za ovo pravilo prvi put čuje.

- Još nismo dobili ulaznice od FSS, a prvi put od vas čujem da se traži da dostavimo imena navijača koji će te karte kupiti. Veoma sam iznenađen, ali slobodno napišite da nemamo nameru da dajemo bilo kakve spiskove sa imenima - rekao je Jupi za ''Alo'' i dodao:

- Ne možemo i ne želimo da lične podatke naših navijača prosleđujemo bilo kome. A, i naš savez nema logističke uslove da u datom vremenskom roku prikupi takve podatke. Nikada nešto slično od nas nije traženo. Možda nekome ne odgovara da Albanija bude bez navijača, ali oni sigurno dolaze.

Podsetimo, FSS je istakao da, bez spiska imena, Albanci neće moći da uđu u Srbiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    7. oktobar 2014 | 09:59

    Ući će u zemlju i mimo toga i prisustvovaće utakmici, iako je zahtevanje podataka o gostujućim navijačima isključivo po protokolu UEFA. Možda čak i zapale Srpsku zastavu na stadionu u sred Beograda, živi bili pa videli. Ma, banana država...

  • ズ1枚とピリ辛の

    7. oktobar 2014 | 09:43

    Сигурно ће доћи,али максимум до Рашке,могу да сврате до Пазара да купе по фармерке,на порцију ћевапа и кући :-)

  • v

    7. oktobar 2014 | 09:19

    E tako ce te i da udjete u zemlju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA