ROJ KIN: Ferguson je šu*ak, sa Šmajhelom sam se tukao, dugo sam čekao da pokosim Halanda (VIDEO)

Novi sočni detalji iz Kinove karijere koji su neočekivano procureli u javnost, iako njegova autobiografija još nije izašla u štampanje

  • 1

Nastavak autobiografije Roja Kina pod nazivom ''Drugo poluvreme'' digao je celokupnu Britaniju na noge. Jednim delom što knjiga još nije odštampana, a detalji su procureli, a drugim zbog samih tekstova koji su se neočekivano pojavili u štampi.

Među njima našlo se i priznanje Irca kako ga je Real iz Madrida kontaktirao dok je sedeo na WC šolji, ali i sukob sa Aleksom Fergusonom i Piterom Šmajhelom. Klinč sa legendarnim Škotom usledio je nakon što je Fergi stao na stranu svog pomoćnika Kireiroša tokom jedne svađe Portugalca i Kina.

- Pričao sam s Fergusonom i složili smo se da su moji dani u Junajtedu odbrojani. Pitao sam ga mogu li igrati za nekog drugog, a on mi je odgovrio da mogu jer će ionako pocepati moj ugovor. Samo sam pomislio: Kakav si ti je**ni šu*ak - rekao je Kin, a potom se osvrnuo na sukob sa Šmajhelom:

- Nismo bili u nekim odnosima tih dana. U jednom trenutku mi je došao i rekao: ''Svega mi je dosta, idemo to riješiti''. Rekao sam OK i krenula je tuča. Imam osećaj da je sve trajalo 10 minuta i nije bilo lako, Peter je ipak krupan momak.

- Bilo je u igri i puno alkohola, tako da se nisam puno toga sećao. Tek mi je Bat ujutro prepričao detalje. Rekao je da sam ga nokautirao glavom. Ujutro smo obojica imali problema s Fergusonom koji je urlao na nas dok smo ulazili u bus.

Neizostavna stavka u njegovoj autobiografiji bio je i krvnički start nad nekadašnjim fudbalerom Mančester Sitija Al- Inge Halandom.

- Žalim zbog puno stvari u životu, ali Haland definitvno nije jedna od njih. Optužio me da sam simulator i dugo sam čekao trenutak da ga ''pokosim''. Hteo sam ga udariti, ali ne i povrediti - priznao je Kin.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA