Tura trofeja Lige šampiona: Pehar i Dejo Savićević dolaze u Niš (VIDEO)

Legendarni fudbaler biće ambasador Ture trofeja i 15. oktobra stiže u Niš u ''Šampionskom autobusu''

  • 3

Uoči Ture trofeja UEFA Lige šampiona koju predstavlja ''UniCredit'', koja će se održati 15. oktobra u Nišu, predstavnici Grada Niša i UniCredit Banke su održali konferenciju za medije kojom su najavili ovaj spektakularni događaj i ambasadora Ture trofeja.

Naime, Dejan Savićević, jedna od najvećih jugoslovenskih legendi fudbala, koji je dva puta tokom svoje uspešne karijere osvajao trofej najprestižnijeg evropskog klupskog fudbalskog takmičenja će biti promoter ovog događaja.

On će 15. oktobra, zajedno sa trofejom stići u Niš u ''Šampionskom autobusu'' koji će biti parkiran na Trgu kralja Milana, u periodu od 13 do 20 časova. Milan Pešić, član Gradskog veća Grada Niša zadužen za omladinu i sport je izjavio:

- Velika mi je  čast što zajedno sa našim partnerima iz UniCredit Banke mogu da najavim dolazak najpoželjnijeg fudbalskog trofeja u Evropi u naš grad. Nakon obilaska velikih evropskih metropola, pravo je zadovoljstvo što građani Niša imaju priliku da vide originalni trofej najpopularnijeg evropskog klupskog takmičenja i slikaju se sa njim - rekao je pešić i dodao:

- Siguran sam da će ovaj nesvakidašnji događaj u Nišu ostati nezaboravan za sve ljubitelje fudbala i sporta uopšte.

Nikola Vuletić, direktor Sektora poslovanja sa stanovništvom UniCredit Banke Srbija je izjavio:

- Zahvaljujući ekskluzivnom pravu UniCredita da organizuje Turu trofeja UEFA Lige šampiona ''ušati'' trofej će na svom proputovanju kroz Evropu po prvi put posetiti Niš i fudbalskim fanovima u ovom gradu preneti atmosferu najprestižnijeg evropskog klupskog fudbalskog takmičenja.

- Veliko mi je zadovoljstvo što će posetioci imati priliku da se na centralnom gradskom trgu fotografišu sa najpoželjnijim trofejom koji su osvajali samo najveći šampioni. Iskoristio bih ovu priliku da podsetim da smo ove godine Turu trofeja UEFA Lige šampiona koju predstavlja UniCredit uključili tri grada u Srbiji, Niš, Novi Sad i Beograd.

Pored jedinstvenog iskustva koje fudbalskim fanovima pruža Tura trofeja, UniCredit Banka će, u saradnji sa kompanijama Adidas i Nissan, organizovati “Mini super ligu”, takmičenje za buduće fudbalske šampione koje će se održati istog dana na terenu postavljenom na Trgu kralja Milana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Czv

    7. oktobar 2014 | 15:57

    Oce li Mijatovic biti u tom autobusu ili Jokanovic ili Sasa Ilic?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA