Ova lepotica je demantovala da je Kežmanova treća žena! (FOTO)

Iako su pojedini mediji objavili da je Mateja Kežman u vezi sa Podgoričankom, Vericom Čuljković, ona je to demantovala

  • 3

Ovih dana se u medijima pojavila informacija da je Mateja Kežman ponovo u novoj vezi. Nakon raskida sa svojom drugom ženom, Marijom Perković, bivši fudbaler se navodno nalazi u zagrljaju zgodne Podgoričanke, Verice Čuljković, od koje se u poslednje vreme ne razdvaja.

Kako saznaje "Alo", ljubav između bivšeg fudbalera i violinistkinje, planula je pre mesec dana.

- Matiju i Vericu upoznali su zajednički prijatelji tokom njegovog boravka u Crnoj Gori. Emocije su brzo planule i u poslednje vreme se stalno viđaju. Matija je nedavno bio kod nje u Podgorici, gde su izašli u jednu prestoničku kafanu. Celo veče su uživali uz tamburaše i nisu skrivali emocije pred ljudima. Naručivali su pesme jedno drugom i nisu obraćali pažnju na znatiželjne poglede ljudi koji se se našli u kafani - rekao je za "Alo".

Kako se navodi, Kežman često posećuje Podgoricu kako bi se video sa Vericom, jer ona zbog obaveza u Simfonijskom orkestru Crne Gore ne može često da dolazi u Beograd. Podsećamo, da je Kežman i dalje u zakonskom braku sa Emilijom, dok iz vanbračnu zajednice sa Marijom Perković ima sina Filimona.

Ipak, od Crnogorke su momentalno stigli demanti, na ovu vest koju je objavio "Alo". Ona je na svom Fejsbuk profilu napisala da je ona pre svega, samo Kežmanova prijateljica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA