Škuletić otkrio kada je razbio televizor zbog Partizana! (VIDEO)

Znao sam Boga mi i da poludim kada ne ide dobro, pa se sećam da umalo nisam polupao TV, kada je Ivica Ilijev promašio penal u utakmici protiv Njukasla za Ligu šampiona. Valjda vam je onda jasno koliko mi znači svaki minut u Humskoj, otkriva fudbaler Partizana kakav je bio u ulozi navijača crno-belih

  • 14

Petar Škuletić igra sezonu iz snova. Stameni centarfor je već postigao 12 golova ove sezone i u tandemu sa Dankom Lazovićem čini najbolji deo tima Partizana.

Škuletić je prošao mlađe kategorije crno-belih, a u intrevju za "Sport" opisuje kako se ponašao dok je bio samo navijač kluba iz Humske.

- Ljubav prema Partizanu je porodično nasleđe. Otac Zdravko me je kao klinca vodio na utakmice kada god je bilo prilike, a kasnije sam išao sam na fudbalske i na košarkaške mečeve. Neretko i među najvatranije navijače na Jugu. Baš se u medijima pojavila jedna fotografija iz hale Pionir, gde su me uhvatili kako navijam u dresu Mateje Kežmana. A znao sam Boga mi i da poludim kada ne ide dobro, pa se sećam da umalo nisam polupao TV, kada je Ivica Ilijev promašio penal u utakmici protiv Njukasla za Ligu šampiona. Valjda vam je onda jasno koliko mi znači svaki minut u Humskoj - kaže Škuletić.

(Telegraf.rs/Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    8. oktobar 2014 | 11:18

    VOJNIK NAJVECE SRPSKE SVETINJE !!! Partizan-MIT ili cudo-JEDINI PONOS SRBIJE !!!

  • Donkihot

    8. oktobar 2014 | 10:18

    To je nas Skuntelar!

  • MikiGrobar

    8. oktobar 2014 | 11:41

    Petrino ubico!!!! Budi fin prema komsinici samo 2 komada!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA