I Novi Sad će biti centar Lige šampiona!

Danas se naš grad nalazi u odabranom društvu gradova, koji će imati priliku da ugoste veliki trofej UEFA Lige šampiona. Zadovoljstvo nam je što je Novi Sad jedan od gradova Evrope kroz koji će proći čuvena Tura trofeja UEFA Lige šampiona koju predstavlja UniCredit - rekao je Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada

  • 0

Uoči Ture trofeja UEFA Lige šampiona koju predstavlja UniCredit, a koja će se održati 14. oktobra u Novom Sadu, gradonačelnik Miloš Vučević i predsednik Izvršnog odbora UniCredit Banke Srbija, Klaudio Ćezario održali su danas konferenciju za medije kojom su najavili ovaj spektakularni događaj i ambasadora Ture trofeja. Naime, Dejan Savićević, jedna od najvećih jugoslovenskih legendi fudbala, koji je dva puta tokom svoje uspešne karijere osvajao trofej najprestižnijeg evropskog klupskog fudbalskog takmičenja će biti promoter ovog događaja.

On će 14. oktobra, zajedno sa trofejom stići u Novi Sad u Šampionskom autobusu koji će biti parkiran na Trgu slobode, u periodu od 11 do 20 časova. Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada je ovom prilikom izjavio:

- Danas se naš grad nalazi u odabranom društvu gradova, koji će imati priliku da ugoste veliki trofej UEFA Lige šampiona. Zadovoljstvo nam je što je Novi Sad jedan od gradova Evrope kroz koji će proći čuvena Tura trofeja UEFA Lige šampiona koju predstavlja UniCredit. Novosađani će imati priliku da dožive nesvakidašnje iskustvo na Trgu slobode i slikaju se sa čuvenim trofejom najpopularnijeg evropskog klupskog fudbalskog takmičenja. Novi Sad je između ostalog poznat i po uspešnim sportistima i šampionima, i zbog toga nam je veoma drago što ćemo biti domaćini velikom fudbalskom asu Dejanu Savićeviću koji je promoter ovog događaja - rekao je Vučević.

Klaudio Ćezario, predsednik Izvršnog odbora UniCredit Banke Srbija je izjavio:

- Veoma sam srećan što će, zahvaljujući partnerstvu UniCredita i UEFA Lige šampiona, obožavatelji fudbala iz Novog Sada i okoline, imati priliku da se približe najpoželjnijem trofeju evropskog fudbala. Ono što nas čini još ponosnijim jeste činjenica da je ovo prvu put da će originalni trofej biti izložen u ovom gradu i na taj način omogućiti posetiocima da osete atmosferu najprestižnijeg klupskog fudbalskog takmičenja. Takođe bih želeo da istaknem da, iako je Novi Sad prva stanica karavana Ture trofeja, nije i jedina. Poznati karavan će posetiti i Niš i Beograd i tako omogućiti građanima širom zemlje da se osete kao šampioni koji su osvojili ’ušati’ pehar . rekao je Ćezario.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA