Fudbaler sa Kosova: Pokazaćemo Srbima kako se bori za zemlju!

Reprezentativac Albanije Talant Džaka pričao je za tamošnje medije u predstojećem duelu sa Srbijom i rekao da on i njegovi saigrači ne smeju padati na provokacije srpske strane

  • 51

Dan istorijskog meča između Srbije i Albanije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo sve je bliži, a atmosfera je sve napetija. Tome doprinose rasprave oko dolaska navijača u Beograd, a sada ju je podgrejao i reprezentativac Talant Džaka u svom intervjuu za albanske medije.

Fudbaler Bazela, koji je rođen u Podujevu, govorio je o predstojećim mečevima koji očekuju njegovu selekciju, aposeban akcenat je bio na gostovanju u Humskoj ulici za nedelju dana, a on je rekao da će se zajedno sa saigračima potruditi da pobede u oba redstojeća meča kako bi obradovali sve Albance širom sveta.

- Kad smo pobedili Portugaliju dobili smo na samopouzdanju i sposobni smo da pobedimo bilo koju reprezentaciju. Fudbal je zanimljiva igra, gde često mali timovi pobeđuju velike. Verujem da ćemo dati svoj maksimum kako bismo imali pozitivan rezultat u naredne dve utakmice -  rekao je Džaka.

POBEDIĆEMO U BEOGRADU ZA ALBANCE ŠIROM SVETA

Igrač šampiona Švajcarske kazao je da su on i njegovi saigrači prepuni motiva, ali da im je u ovom trenutku bitniji meč protiv Danske, jer sa tom pobedom bi došli rasterećeni u Beograd gde će pokazati Srbima kako se igra fudbal sa ponosom.

- Pokazaćemo Srbima kako se bori za svoju zemlju, kako se igra fudbal i protiv njih ćemo pokazati ko smo. Nadam se da ćemo uspeti i usrećiti Albance širom sveta - objasnio je Džaka i pozvao njegove sunarodnike da ne nasedaju na srpske provokacije kojih će sigurno biti.

- Moramo biti tihi i pokazati jak karakter  i pokazati da to nije politika, nego samo sport. Ako budemo ćutali, ne padali na provokacije i dali maksimum, onda verujem da ćemo pobediti na radost navijača za koje ne znam da li će biti na stadionu, ali i svih Albanaca na svetu, gde god da su -  završio je Džaka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki011

    8. oktobar 2014 | 22:39

    Šta i kome će te vi pokazati?Jadnici!!!!

  • Boki

    8. oktobar 2014 | 22:27

    Mi imamo nasu zemlju 15 vekova i ti ces nam pricati kako se treba boriti...

  • denis

    9. oktobar 2014 | 00:46

    Ja sam iz Prizrena i licno cu navijati za Srbiju jer nevolim da mesam politiku sa sportom pravedan sam jednom recju.Navijao sam za Jugoslaviju pre rata ,posle rata navijam za Srbiju mada nisam Srbin ali obozavam Kolarova,Nastasica,Ivanova,Volim sve dobre igrace iz Bivse Juge.Srbija trenutno ima mnogo bolji tim od Albanije i sve preko 5-0 bilo bi katastrofa Pozdrav svim dobrim ljudima kojima je pre svega sport u srcu.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA