ADVOKATOVI PROBLEMI SE NASTAVLJAJU: Basta i Rukavina više od mesec dana van terena!

Dvojac srpskih defanzivaca koji je preskočio ovo reprezentativno okupljanje zbog povreda po svemu sudeći preskočiće i sledeći važan meč protiv Danske

  • 4

Selektor Srbije Dik Advokat susreo se sa velikim problemima kada su u pitanju defanzivni igrači za predstojeće duele protiv Jermenije i Albanije, međutim, čini se da će ga ti problemi pratiti i za naredni meč protiv Danske koji se igra u novembru, jer čini se da se ni do tada neće oporaviti Dušan Basta i Antonio Rukavina.

Dvojica defanzivaca koji su zbog povreda morali i sada da otkažu igranje u nacionalnom timu, moraće da se pomire sa nešto dužom pauzom van terena. Desni bek Lacija je pokidao mišić lista noge i predstoji mu pauza od 6 nedelja, dok je njegov kolega  na sitoj poziciji istegao ligamente skoćnog zgloba i moraće da miruje nešto više od mesec dana.

Advokat je u ovom trenutku umesto njih dvojice pozvao Nikolu Maksimovića iz Torina za predstojeća dva meča, a videćemo da li će za susret sa Dancima 14. novembra biti još neko novo ime na spisku kao zamena za povređeni dvojac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kure

    8. oktobar 2014 | 23:01

    E ako smo u poblemu zbog toga sto ova dvojica ne igraju, bolje onda da i ne igramo kvalifikacije.ispadose oni jos i neki bitni igraci.posle svetskog prvenstva '98. Mi i nemamo reprezentaciju.ovo su manekeni

  • prvaci po karakteru

    9. oktobar 2014 | 12:52

    Samo ti nastavi advokate, tebi subotic i ljajic nemaju karakter, a zoves racu petrovica i kompaiju. Nemci nemaju karakter al ljudi igraju fudbal, dok nama biti karakter od fudbala.

  • Vincenzo

    9. oktobar 2014 | 10:45

    Rukavina ne zasluzuje svakako poziv. Basta eventualno da sedi na klupi, ali da ne ulazi ako ne mora. Ne vidim ovde problem. Tomovic nije resenje. Ne znam. Mislim da Branislav treba da igra desno kao u Celziju, a u sredini cemo se vec snaci. Samo da Bisevca ne zovu za centralu. Ostali su ok.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA