Zvezda dobija dodatnih milion evra od Gazproma?

Prema saznanjima beogradskih medija ruski naftni gigant je spreman da produži ugovor sa šampionom Srbije i da pojača finansijsku pomoć na 5,5 miliona godišnje

  • 17

Rukovodstvo Crvene zvezde pokušava na sve moguće načine da popravi finansijsku situaciju u klubu, a čini se da bi vrlo lako mogli da dobiju jednu značajnu injekciju koja bi pomogla u rešavanju gorućih pitanja i to od dosadašnjeg sponzora Gazproma.

Kako saznaje "Sport" čelnici crveno-belih bi uskoro trebalo da se sastanu sa svojim partnerima iz ruskog naftnog giganta koji su spremni da izađu u susret klubu i potpišu novi ugovor kojim bi se suma koju ulažu klub na godišnjem nivou povećala za čitav milion evra. Znači umesto dosadašnjih 4,5 miliona bilo bi 5,5 miliona, a ugovor bi bio potpisan do 2017. godine.

Mnoge probleme bi ova dodatna finansijska sredstava mogla da reše, pogotovu kada se zna da je Radna zajednica nedavno primila lični dohodak za februar, da je blokada računa od strane poverioca skoro dva miliona evra koju trenutno pokušavaju da reše reprogramima dugova.

U klubu su odavno obelodanili da budžet na godišnjem nivou zbog štednje neće prelaziti sedam miliona evra, a pokušavaju da pronađu još neke dodatne sponzore, ali svakako da bi Gazpromovo povećanje ugovora najviše pomoglo da se prevaziđe teška situacija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    9. oktobar 2014 | 09:42

    Bice im vise nego potreban,ali za 4 ligu,da bar tamo osiguraju OPSTANAK i namire svoje legende i birokratiju unutar kluba kojima glad i apetit za novcem nikada ne prestaje..XXAAXXAA..Partizan-MIT ili cudo-JEDINI PONOS SRBIJE !!!

  • Zoks

    9. oktobar 2014 | 11:23

    Eh, kada bi Rusi tako poklanjali evre, nista od toga. A sve i da Zvezda dobije taj novac nista joj ne znaci, to je kap u moru. Dug Crvene Zvezde je preko 6o miliona evra. I ja zaista ne znam ko to odobrava licencu da se oni i dalje mogu takmiciti u najvisem rangu. Da smo u Evropi Zvezda bi prosla isto kao i Rendzers , i jos gore.

  • deki

    9. oktobar 2014 | 11:53

    Da je srece, ugovor bi trebao da bude 15 soma po sezoni, ovo za Ruse (hvala im svejedno) predstavlja sicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA