E to je nameštaljka! Sudija dosudio tri penala, isključio dva igrača i produžio meč sve dok domaćin nije pobedio! (VIDEO)

Veliki broj nesvakidašnjih sudijskih odluka viđen je na utakmici Pčinjske fudbalske lige između Vranjske Banje i Pčinje, a prema rečima predstavnika gostujućeg tima, sve da bi domaći tim pobedio *Od 1:3 na poluvremenu, do 4:3 za Vranjsku Banju

  • 16

Na utakmici Pčinjske fudbalske lige između Vranjske Banje i Pčinje viđen je niz nesvakidašnjih okolnosti - dosuđena su tri penala za domaći tim,  gostujući igrači su dobili dva crvena kartona, a utakmica je produžena za 20 minuta!

Pčinja je na poluvremenu vodila sa 3:1, a meč je završen pobedom domaće ekipe Vranjske Banje 4:3!

Gosti iz Trgovišta nezadovoljni zbog takvog tretmana izdali su saopštenje za javnost.

Pročitajte. Vredi.

- Kada na jednoj fudbalskoj utakmici, bez najmanjeg razloga, sudija dosudi tri penala za domaću ekipu, isključi dva fudbalera gostiju i na kraju kao vrhunac svega produži utakmicu 20 minuta, sve dok domaćin nije pobedio, onda je to skandal kakav fudbal ne pamti - objašnjava se u saopštenju fudbalskog kluba Pčinja i dodaje posle čega je sudija promenio kriterijum:

- U poluvremenu, u sudijsku svlačionicu, bez povoda i razloga, upao je građanin Goran Tasić Gokče, čovek koji podavno ima kriminalni dosije.

- Posle samo 10 minuta igre u drugom poluvremenu, bez ijednog povoda, sudija je isključio dvojicu fudbalera Pčinje i svirao dva penala, čime su Banjčani izjednačili na 3:3. Četvrti, pobedonosni gol, domaćini su postigli iz trećeg penala posle produžetka koji je trajao 20 minuta - kaže se u saopštenju Pčinje.

Arbitri na ovom meču bili su Ivica Ilić sa pomoćnicima Nikolom Zdravkovićem i Ivanom Đorićem. Delegat na ovoj utakmici bio je Marjan Đorđević Macan iz Vranja.

- Mi iz fudbalskog kluba Pčinje, ogorčeni onim što se smo doživeli na terenu u Vranjskoj Banji, tražimo od fudbalskih foruma i sudijske organizacije najveće moguće kazne za ovu sudijsku trojku, kao i za delegate utakmice.

- Tražimo da predsednik Pčinjske fudbalske lige Mladen Anđelković zvani Bujanovac odmah podnese ostavku jer je odavno postao oruđe u rukama političko - fudbalske mafije u vranjskom okrugu - kažu u Pčinji.

U klubu iz Trgovišta traže i vanredne izbore u fudbalskoj organizaciji Pčinjskog okruga. Inače ovo nije prvi susret koji je odigran u Vranjskoj Banji pod sumnjivim okolnostima, o čemu svedoči i priča trenera fudbalskog kluba Bukuroca iz Bukurevca kod Preševa, Šerifa Junuzija.

- Vodili smo sa 1:0 do 60. minuta kad je sudija svirao nepostojeći penal. Nije prošlo dugo, ponovo je svirao nepostojeći penal, ali ja sam rekao deci da napuste utakmicu i otišli smo kući. Rezultat je bio 1:1, a vidim registrovali su ga 3:0 za Vranjsku Banju. Prete da će nam oduzeti devet bodova zbog kazne, a ne znaju da ćemo, ako tako rešimo, zauvek da napustimo takmičenje – izjavio je Šerif Junuzi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Derbi

    9. oktobar 2014 | 12:58

    Tako je bilo na jednom od predhodnih derbija, a sto se tiče produžetka utakmice, zvezdi kad gubi ili je nerešeno mora da se produži do + beskonačno i čeka se da neko padne na 20 m da ga milijaš zakove.

  • Realan

    9. oktobar 2014 | 12:45

    Pa to se dešava i u Jelen super ligi...samo nije baš tako providno... Pogotovo kad Partizan treba da pobedi...

  • brasil

    9. oktobar 2014 | 15:48

    Ljudi, nije ovde sudija problem, ovde je problem što nije smeo GOKČETU da se suprostavi. Javna je tajna da je on "bog i batina" tamo..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA