Dragan Đurić se uključio u rat Zvezde i FSS: Zvezdino saopštenje je bezobrazno i primitivno, bolest koju bi trebalo iskoreniti!

U saopštenju koje su pustili u javnost rukovodioci sa Marakane indirektno je potkačen Partizan, iako nije nijednom rečju pomenut, a to je bio razlog da se oglasi i predsednik crno-belih koji nije imao dlake na jeziku

  • 43

Novi fudbalski rat na relaciji Crvena zvezda - Tomislav Karadžić i Fudbalski savez Srbije nastavio se i nakon Sednice Skupštine FSS, a odgovor na nju je bilo saopštenje koje su pustili u javnost crveno-beli. U tom saopštenju je indirektno potkačen Partizan, jer se dobro zna da rukovodioci na Marakani zameraju dobre odnose koje ima prvi čovek srpskog fudbala sa klubom iz Humske ulice.

Zato i ne čudi što se po ovom pitanju oglasio i predsednik crno-belih Dragan Đurić, koji je dao izjavu za "Mocart sport" povodom najnovijih događanja. Prvi čovek vicešampiona Srbije je bez dlake na jeziku izneo svoj stav o saopštenju čelnika iz Ljutice Bogdana i njihove tvrdnje nazvao bezobraznim i primitivnim tj. "bolešću koju bi trebalo iskoreniti".

- Tvrdnje Crvene zvezde da bi imala četiri titule više su ružne i drske. Rekao bih i bezobrazne, ma, primitivne. To je bolest koju bi trebalo iskoreniti. Oni koji pišu takva saopštenja se bave marketingom iz kafića, koji ne pije vodu. Opet su sada potegli alibi priču, iako je i njima jasno da smo trofeje mi zaslužili i osvojili samo zato što smo bili bolji na terenu. Tamo gde je jedino važno - rekao je Đurić za "Mocart sport".

Prvi čovek kluba iz Humske je podsetio svoje kolega sa druge strane Topčiderskog brda na sve što se dešavalo poslednjih godina i na razliku između dva kluba koja se ogleda u uspesima na terenu za koje su najviše zaslužni igrači i treneri, a ne nekakva pomoć sa strane.

- Godinama inazad se razlika između Zvezde i Partizana videla na terenu. Pobeđivali smo u derbijima, proizvodili igrače za najjače svetske klubove, naši treneri su stvorili zavidnu reputaciju, ispunjavali obaveze prema državi i učestvovali u Ligi šampiona i Ligi Evrope. Za razliku od toga naše komšije nisu ništa učinile da naprede fudbal, već su svakog meseca pisale saopštenja i povećavali dug u klupskoj kasi.

Na kraju je predsednik Partizana rekao da će se sve najbolje videti u predstojećem derbiju i pozvao rukovodstvo Zvezde da se okrene sportu, a takođe napomenuo da njima u Humskoj nije bitno ko je na čelu FSS, samo da taj čovek časno i pošteno obavlja svoj posao.

(Telegraf.rs/Izvor: Mozzart Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bogdan

    9. oktobar 2014 | 18:15

    Kako imas obraza uopste da se pojavljujes u javnosti. Da je Srbija prava Drzava bio bi tamo gde se nalazi Uli Henes u Nemackoj i ne bi bio vise Predsednik kluba i bilo sta komentarisao i moralisao. Nazalost, ovo moze u Srbiji, ali nicija nije gorela do zore, pa nece ni vasa. Tebi istice vreme i priblizava se sudjenje, a Karadzicu otkucava bioloski sat. Koliko da vas obojicu podsetim. Uskoro ce biti: cao, nema vise !!!

  • Nikolaa

    9. oktobar 2014 | 18:56

    Navijacima malog kluba je sada dobar Djura? Sada vise nije lopov? Licemeri najveci

  • Nn

    9. oktobar 2014 | 18:27

    To Djuricu ziv bio 100 godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA