Derbi 1. kola Evrolige igraće se u Beogradskoj areni!

Utakmca između Crvene zvezde i Galatasaraja proglašena je od strane rukovodstva najjačeg evropskog košarkaškog takmičenja za najzanimljviji duel prve runde

  • 24

Košarkaški klub Crvena zvezda potvrdio je da će utakmicu 1. kola D grupe Evrolige protiv Galatasaraja odigrati u beogradskoj Kombank areni.

Bilo je i ranije predviđeno da crveno-beli evroligaške utakmice igraju u toj dvorani, ali je postojala mogućnost da u startnom meču dočekaju tim iz Istanbula u Pioniru zbog posete predsednika Rusije Vladimira Putina Beogradu.

- Dueli crveno-belih u Evroligi prošle sezone na domaćem parketu izazivali su veliku pažnju čitave evropske javnosti. Slika fantastične atmosfere iz Kombank arene i Pionira obišla je svet, crveno-beli su pružali izvanredne partije u duelima sa evropskim velikanima i bili pravo osveženje u evroligaškom karavanu, a po svemu sudeći Zvezdini košarkaši i ove sezone biće u fokusu.

- U prilog tome svedoči podatak da je duel Crvene zvezde i Galatasaraja od strane Evrolige proglašen za utakmicu nedelje na startu najelitnijeg klupskog takmicenja - objavljeno je na klupskom sajtu.

Utakmica između Crvene zvezde i Galatasaraja igra se 16. oktobra od 20.45 sati.

Učesnici D grupe Evrolige još su Valensija, Olimpijakos, Neptunas i Laboral.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    9. oktobar 2014 | 18:30

    Kad igra Partizan? U cetvrtak ili petak?

  • Dok palme njisu grane...

    9. oktobar 2014 | 19:49

    Zagrepcani sedite pored malih tv prijemnika,prebacite na Sk1 kupite CEDEVITU zasladite se CIPIRIPIJEM i pratite jedinog predstavnika Evrolige iz Bg

  • Nesa CZ

    9. oktobar 2014 | 20:46

    Ajmo delije da napunimo arenu i opet da oborimo rekord,da se pokazemo u Evroligi kao prosle godine,a tamo neki ce od prodatih karata da zadovoljno trlja ruke,zna se ko a mi ce mo da mu se zahvalimo na strasnim pojacanjima,tako sto ce mo da na svakoj tekmi napravimo ludnicu i da urlamo za njega i za nasu Zvezdu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA