ŠTA BI BILO DA MU JE POKAZAO CRVENI? Golman BiH nokautirao sudiju zbog žutog kartona! (VIDEO)

Romeo Mitrović koji je šest puta nosio dres reprezentacije Bosne i Hercegovine fizički nasrnuo na delioca pravde Darka Gedžića nakon što mu je ovaj pokazao javnu opomenu

  • 5

Posao fudbalskog sudije u nižim fudbalskim ligama na Balkanu nije nimalo lak, a vrlo često se događa da su im i životi ugroženi, međutim, vrlo često se dešava i da na najvišem nivou takmičenja dođe do toga da arbitar mora da traži zaštitu, jer se našao na udaru igrača, trenera ili navijača, a takav primer nam sada dolazi iz Prve lige Bosne i Hercegovine.

Na meču između Branitelja iz Mostara i Budućnosti iz Banovića, golman domećeg tima Romeo Mitrović koji je svojevremeno šest puta nastupio i za najbolju selekciju BiH, nasrnuo je divljački na sudiju Darka Gedžića koji mu je pokazao žuti karton. Mitrović je u trenutku kada je delilac pravde izvadio javnu opomenu iz džepa dotrčao do njega i pesnicom ga udario u lice.

Posle ovog klasičnog krošea, da se izrazimo bokserskim žargonom, čuvar mreže Branitelja je nastavio da juri arbitra po terenu, koji je u tom trenutku prekinuo utakmicu, koja je na kraju registovana službenim rezultatom 3:0 za Budućnost, a mi se pitamo šta bi se dogodilo da je Gedžić kojim slučajem isključio Mitrovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jagodinac

    9. oktobar 2014 | 19:48

    Nije ga nokautirao. Sudija je i ao srechu da se brzo sagne. Inache bi ostao da lezhi do kraja utakmice. A ovom siledzhiji golmanu bi u svakoj normalnoj drzhavi ovo bio kraj karijere.

  • vuchke

    9. oktobar 2014 | 20:45

    da je golman normalan ne bi bio ogradjen u 16 metara :D

  • Quattro

    9. oktobar 2014 | 19:41

    Nije za dzabe sigurno :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA