Darko Stanić ostao bez kluba i neće moći da igra u Ligi šampiona!

Srbin raskinuo ugovor sa Metalurgom, ali zato što je za njih igrao u najjačem evropskom takmičenju neće moći da potpiše za neki tim koji učestvuje u istom

  • 1

Golman srpske reprezentacije Darko Stanić sporazumno je raskinuo ugovor sa Metalurgom, što je samo kulminacija svega što se događa u ovom makedonskom klubu koji kuburi sa finansijama.

Tim iz Skoplja već duži period nije dao plate svojim igračima, ali je čini se stvar koja je naterala jednog od najboljih golmana u Evropi da prekine saradnju sa njima jeste bilo njegovo izostavljanje sa meča Lige šampiona protiv Meškova.

- Detalji dogovora će ostati između mene i kluba. U interesu i njih i mene jeste da se ovako sve završi. Treba poštovati sve lepe stvari koje su se desile, a bilo ih je mnogo - rekao je Stanić za "Žurnal".

Srpski reprezentativac, koji je zbog ljubavi prema klubu iz Skoplja, nekoliko puta odbijao unosne ponude nemačkih i španskih ekipa, sada će morati da potraži novu sredinu, ali će mu veliku prepreku u tome predstavljati činjenica što neće moći da brani u Ligi šampiona ove godine, jer je već branio za Metalurg u tom takmičenju i zato nema prava nastupa za neki drugi tim.

- Do sada nisam imao čiste papire, pa nisam mogao otvoreno da pričam o drugim timovima, a situacija je sada teža, jer je početak sezone, ali snaći ću se. Bilo je i težih situacija u životu. Veliki je hendikep što ne mogu da igram za tim koji igra ove godine Ligu šampiona i moraću da potražim neko prelazno rešenje, a onda nešto ozbiljnije sledeće godine - ispričao je Stanić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    9. oktobar 2014 | 23:07

    U zvezdu dok ne dodje neka dobra ponuda. Bilo bi lepo da se vrati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA