TERZIĆ NUDI IGRAČE ZAHAVIJU: U ponudi Rajković, Jović, Grujić...

Na Markani su svesni da im je neophodan priliv novca kako bi se poboljšala finansijska situacija u klubu i zato su očigledno prelomili da u izlog stave svoje mlade nade

  • 28

Crvena zvezda pokušava na sve moguće načine da popravi finansijsku situaciju u klubu, a osim novca koji bi trebalo da dobije od generalnog sponzora Gazproma, koji će prema nekim pretpostavkama povećati svoja ulaganja u klub, drugi način je prodaja mladih i talentovanih fudbalera.

Imali su problema u prethodnom prelaznom roku crveno-beli da prodaju svoje igrače stranim klubovima, najbolji je primer Darka Lazovića, iako je bilo ponuda za perspektivne nade kluba i zato su sada rešili da već počnu sa pripremom terena za buduće transfere.

Kako saznaje "Sport", prvi operativac kluba sa Marakane Zvezdan Terzić je otputovao u London na sastanak sa čuvenim menadžerom Pinijem Zahavijem i ljudima iz njegovog investicionog fonda na kome će ponuditi na otkup prava na pojedine fudbalere koji se njemu sviđaju.

Na toj listi su uglavnom mlade snage koje tek treba da se dokazuju poput golmana Predraga Rajkovića, zatim Luke Jovića, Marka Grujića, Vukašina Jovanovića i Miloša Stojanovića za koje se već poodavno raspituju evropski klubovi.

Posle toga biće sve na izraelskom menadžeru i tome koliko je zainteresovan da uzme pod svoje ove momke. Inače ovo nije prvi put da Izraelac posluje sa klubom iz Ljutice Bogdana, jer je pre nekoliko sezona otkupio prava na Nikolu Maksimovića koji je formalno postao član Apolona, a onda se na leto preselio u Torino.

(Telegraf.rs/Izvor: Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • siniša

    10. oktobar 2014 | 07:48

    Bolje i to nego da sledeće godine odu za džabe zbog neisplaćenih dugova kao i da opet budu izbačeni iz evrope.

  • 323

    10. oktobar 2014 | 11:42

    Osvojicete titulu limburga meseca kada se sisaju majmuni. Posle vam Tole kriv..

  • Panco

    10. oktobar 2014 | 11:18

    A koliki je njegov deo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA