Može li Srbija da sruši evropske prvake u Jagodini?

Orlići od 17.00 časova igraju prvi meč baraža za EP u Češkoj protiv selekcije Španije

  • 1

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije nije mogla da izvuče težeg protivnika u baražu za plasman na EP u Češkoj 2015. godine jer im na megdan u Jagodini (17.00, RTS 1) izlaze dvostrupi uzastopni evropski šampioni - Španija.

Španija, koju predvode fudbaleri Reala, Barselone i Juventusa - Isko, El Hadadi i Morata, dok s druge strane Orlići neće imati pomoć saigrača koji nastupaju za A tim u Jermeniji. Pored Markovića, Mitrovića, Nastasića, Jojića i Đuričića, Srbija će biti lišena i pomoći povređenih Brašanca i Spajića.

- Izostanak Brašanca promeniće našu igru, ali je Radoja u međuvremenu izbio u prvi plan, standardan je u Selti - rekao je selektor Radovan Ćurčić i dodao:

- Analizirali smo Špance, ali kada počne utakmica videćemo da li smo u tome bili uspešni. Imamo i malih problema sa Petkovićem i Kovačevićem koji su laganije trenirali.

Najveći adut srpskog tima trebalo bi da bude napadač Tuluza Aleksandar Pešić, momak koji je upravo iz Jagodine otišao u Francusku.

- Žreb nam je dodelio najjačeg rivala, ali se nikoga ne plašimo. Nemamo šta da izgubimo. Teren jagodine osećam kao svoj i ovde sam često tresao mreže. Nadam se da će nam i navijači pomoći - istakao je Pešić.

SRBIJA - ŠPANIJA 17.00

SRBIJA: Dmitrović, Petković, Petrovič, Pantić, Veljković, Srnić, Radoja, Čaušić, Kostić, Čavrić, Pešić.

ŠPANIJA: Pačeko, Mankiljo, Gomez, Muniesa, Gaja, Munain, Deulefo, Isko, Sarabija, Morata, El Hadadi.

U ostalim mečevima sastaju se:

Slovačka - Italija 17.00

Ukrajina - Nemačka 17.30

Danska - Island 18.00

Engleska - Hrvatska 18.45

Francuska - Švedska 18.45

Četvrtak:

Holandija - Portugalija 0:2

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA