MEDIJI O KASILJASU: Njegove prekrštene ruke su ''znak zalaska sunca koji je neizbežan''!

Španski golman na stubu srama nakon šokantnog gola koji je primio u Slovačkoj

  • 3

Ikeru Kasiljasu su dani na golu fudbalske reprezentacije Španije verovatno odbrojani! Golman Reala iz Madrida primio je neverovatan gol protiv Slovačke, u okviru kvalifikacija za EP 2016. godine. Gol koji je možda i najsramniji u njegovoj karijeri.

Mediji mu nisu oprostili, pogotovo oni u Španiji, a svi su istog mišljenja da su kasiljasu odbrojani dani i da bi na gol trebalo da stane čuvar mreže Mančester junajteda David De Hea.

- Nisam dobro video loptu, bila je čudna i prevarila me je  - istakao je Kasiljas nakon meča sa Slovacima.

- Njegove prekrštene ruke su znak zalaska sunca koji je neizbežan - rečenica je koja mertaforički pokazuje šta mediji trenutno misle o španskom čuvaru mreže. Domaći ''El Pais'' se pored Kasiljasa bavio i kompletnim timom koji, po njima, nije imao elana i varnica koje bi ih pokrenule.

Britanski ''Gardijan'' je išao sa naslovom ''Španija ponižena od varljive Slovačke'', ''Momci iz Istočne Evrope su se borili kao lavovi'', ''Košta i dalje nije dao gol za Špance'', kao i da je De Hea verovatno nova jedinica''.

Italijanska ''Gazeta delo Sport'' takođe nije imala milosti. ''Španija i Kasiljas, kakav neuspeh''. Ali, Italija ni navode da plasman na EP Špancima nije ugrožen, ali napominju da Dijego Košta ''ne izgleda dobro'' u reprezentativnom dresu.

Portugalska ''A Bola'' i argentinski ''Ole'' su išli s naslovom ''Crvena uzbuna''. Portugalci napominju pobedu Španaca nad Makedonijom (5:1), ali i rane sa nedavno završenog SP u Brazilu. Pobeda Slovaka je za njih svakako iznenađenje, ali i potvrda superiornosti u grupi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Y

    10. oktobar 2014 | 16:22

    I najbolji ponekad pogresi

  • sveta

    10. oktobar 2014 | 13:03

    Pa sta ako je primio takav gol, jasno se vidi da je lopta promenila pravac,to se desava i najboljim golmanima da prime gol takve vrste,sta sad treba da mu glavu odseku zbog toga. Sta cemo sa Ronaldom i njegovim udarcem kad uputi ka golu, njegova lopta na putu ka golu promeni pravac pet puta i naravno da je mnogo teze golmanima da odbrane to, koliko je puta samo dao gol iz daljine, pa za golmane nisu pisali nista lose, vec su pisali o tzv. "Ronaldovoj bombi". Mislim da je razlog njegovog losije branjenja u posledenje vreme nesto sto se desava unutar Real Madrida. Pogledajte na snimku malo bolje koliko je igraca izaslo na blok, evo ja cu vam reci, jedan, i to kako je izasao, okrenuo zadnjicu da ga slucajno lopta ne pogodi, koji su to fudbaleri kad ostave prazan prostor u zoni za sutiranje, znaci logike bez!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA