Koliko lud trening Brazilaca: Kopiraju Van Dama pred meč sa Mesijem i ekipom? (FOTO)

U trenucima dok se ne zna da li će zbog smoga biti odigran meč sa Argentinom pogledajte kako se istežu reprezentativci Selekaa

  • 0

Brazilski fudbaleri se nalaze u Kini gde će odigrati dugoočekivani duel sa Argentinom.

Ne znamo da li je ovo metod treninga koji će sprečiti Brazilce da ubuduće nedoživljavaju katastrofe poput one od Nemaca, ali deluje impresivno.

Istezanja fudbalera, nalik onom iz kultnih filmova sa Žanom Klodom Van Damom.

Za razliku od onog "mučenja" učitelja koji je koristio kanap kako bi razvijao sposobnosti svog učenika u filmovima poput "Krvavog sporta", reprezentativci "selekaa" jedni drugima pomažu kako bi postigli isti efekat kao čuveni glumac i "tabadžija".

Nejmar, pa Melo, pa još nekolicina njih, podignuti su na ruke saigrača, da bi četvorica najbližih držeći za noge i ruke počelo da isteže kolege iz reprezentacije, što možete videti i na ponuđenim fotografijama.

Sličnost sa Van Damom? Velika.

Brazilci se odlično zabavljaju u Aziji, a meč na stadionu čuvenom i po svom imenu "Ptičje gnezdo" je neizvestan jer je velika zagađenost vazduha, zbog čega je u Pekingu na snazi narandžasta uzbuna.

Očekuje se da će takvo stanje trajati najmanje do subote kada je i termin za odigravanje utakmice, pa se čeka konačna odluka o igranju večitog južnoameričkog fudbalskog derbija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA