BOMBA! Sale Đorđević preuzima Olimpijakos?

Ono što je dobro u celoj vesti grčkih medija jeste da trener može da obavlja dva posla istovremeno. Ali, želi li to Sale Nacionale?

  • 4

Grčki mediji pišu da je trener Olimpijakosa Jorgos Barcokas završena priča, da je njegovo loše vođenje tima kuliminiralo porazom u Super kupu Grčke od Panatinaikosa, ali i da je glavni kandidat za njegovog naslednika Aleksandar Đorđević, selektor Srbije.

Vođa tima koji je pre mesec dana stigao do finala Mundobasketa i koji je Srbima vratio veru u košarku navodno je prvi kandidat za klupu Pirejaca i da trenersku karijeru nastavi u Grčkoj, u redovima trostrukog prvaka Evrope.

Đorđević, ukoliko preuzme grčkog velikana koji se nalazi u grupi Evrolige zajedno sa Crvenom zvezdom ne bi imao problema da vodi i selekciju "orlova", naravno ukoiko on to želi.

Ovako nešto je naslutio Dejan Bodiroga, koji je pre mesec dana istakao da Đorđević ostaje selektor Srbije.

- Nije nikakva novost da će Đorđević sada biti tražen kao trener. Pa i ja sam hteo da ga dovedem u Rim kada sam pre par godina bio generalni menadžer Rome. Odradio je veliki posao, bio je maksimalno posvećen radu i preneo je veliku energiju i pozitivan, pobednički mentalitet na ekipu. Saša i ja imamo istu viziju kako treba da se razvija reprezentacija. Ne bi me čudilo da dobije ponude drugih klubova, ali je on sa nama i ostaće sa nama - istakao je Dejan Bodiroga.

Đorđević je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio Olimpiju Milano i Beneton.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA