Srbija odolela prvaku Evrope! Mreže se nisu tresle u Jagodini!

Prva utakmica baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo u Češkoj između mladih selekcija Srbije i Španije završena je bez golova

  • 5

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije u prvom meču baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo, koje će se naredne godine održati u Češkoj odigrala je bez golova sa Španijom.

U jednoj nezanimljivoj i nedinamičnoj utakmici, koja je odigrana u Jagodini, Srbija je uspela da parira veliko favoritu i sa dobrim rezultatom dočekuje revanš meč, koji će se odigrati 14. oktobra u Kadizu.

SRBIJA: Dmitrović, Petković, Petrović, Pantić, Veljković, Radoja, Čaušić, Kostić, Kovačević (od 82. Mijailović), Srnić (od 67. Čavrić), Pešić (od 87. Đurđević).

ŠPANIJA: Arizabalaga, Mankiljo, Gomez, Muniesa, Niguez, Moreno, Munain (od 77. Tores), Roberto, Deulefo (od 70. Sarabia), Isko, Morata.

Prvo poluvreme nije donelo mnogo uzbuđenja. Španci su imali već posed lopte koji nisu uspeli da materijalizuju konkretnim akcijama, dok je naša selekcija uglavnom pokušavala iz kontranapada, ali uglavnom se to završavalo bezuspešno, izuzev jednog odličnog prodorga Filipa Kostića po levoj strani, ali njegov centaršut nisu ispratili Pešić i Srnić.

Ni nastavak igre nije bio nišsta drugačiji. Iako je publika u Jagodini imala priliku da gleda neke od najboljih mladih igrača na svetu, Španci jednostavno nisu imali rešenja za odličnu postavku naše igre. Sa druge strane, Srbija nije imala hrabrosti da ofanzivnije odigra nastavak igre, sve do poslednjih 15 minuta, kada smo imali par opasnih napada, ali bez prave završnice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Matori

    10. oktobar 2014 | 19:35

    Vise bih voleo da smo izgubili a pri tome odigrali utakmicu hrabro. Ovakva igra je antipropaganda fudbala i ne zasluzuje da promovise taj sport na madjunarodnim takmicenjima. Navijam za svoju zemlju ali mi jednostavno u svim fudbalskim selekcijama gajimo kompleksasku igru, presrecni smo kada ne primimo gol i "pruzimo jak otpor"... Muka mi je od tih fraza, ova zemlja ima i ostale sportiste koji izadju da pobede i od njih fudbaleri svih selekcija treba da uce, naravno uz obavezno prisustvo trenera i vecine novinara... Dosta demagogije! Sport je nesto sto podupire i jaca nacionalni ponos, a ovo svakako nije dobar nacin za to jer ne verujem da se iko oseca ponosno posle fudbalskih utakmica nasih timova.

  • Mile

    11. oktobar 2014 | 07:32

    Da su igrali hrabro pobedili bi.Sa ovom igrom im ne ginu 3 komada u gostima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA