Bivši pripadnik OVK-a stiže na utakmicu Albanije u Beograd?

Albert Kastrati, Albanac sa Kosova i bivši pripadnik OVK-a, planira da dođe u Beograd na utakmicu Srbija - Albanija

  • 65

Navijači Albanije iz Albanije neće dolazi u Beograd, na utakmicu koju njihova selekcija igra sa Srbijom u utorak, ali Albanci sa Kosova mogli bi da se pojave u srpskoj prestonici.

Naime, kako prenosi dnevni list Informer, Albert Kastrati, Albanac sa Kosova i bivši pripadnik OVK-a namerava da dođe u Beograd, zajedno sa još 300 huligana i bivših boraca OVK-a. Kastrati je sada vođa navijača FK Priština, a nada se da će mu pomoći FS Albanije.

- Interesovanje je ogromno, očekujem da će nas oko 300 s Kosova putovati u Beograd. Poslednje pripreme su u toku. Poslaćemo Fudbalskom savezu Albanije spisak navijača sa Kosova koji žele da idu na utakmicu u Beograd. Dostavićemo im kopije ličnih karata i pasoša - rekao je Kastrati.

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ズ1枚とピリ辛の

    11. oktobar 2014 | 10:13

    Civilna policija ih prati od granice do naplatne rampe Bg,onda ih preuzimaju dva policijska vozila pod rotacijom i odvedu ih u 29-ti do kraja utakmice...do tada proveriti dokumenta i hapsiti ako je neko od njih za nešto osumnjičen.

  • Ice

    11. oktobar 2014 | 09:32

    Eh svakog li oslovljavaju sa vodja navijaca,pa cega ovaj moze bit vodja neznam nekog skolskog odeljenja i to do petog razreda

  • EU

    11. oktobar 2014 | 09:39

    Eto prilike da se podigne optuznica protiv njega i da se uhapsi, ako vec nije osumnjicen za nesto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA