ZVEZDA NA CENI: Posle Spartaka i Borca, sad Bugari zovu šampiona Srbije u goste!

Levski iz Sofije želeo bi da ugosti crveno-bele u novembru kada budu oba kluba slobodna zbog obaveza reprezentacija u kvalifikacijama za EURO

  • 14

Fudbaleri Crvene zvezde su ove jeseni na ceni bar kada je u pitanju želja inostranih timova da odmere snagu sa njima. Na Marakanu svako malo stižu pozivi pojedinih klubova da odigraju prijateljski meč protiv šampiona Srbije, a sada se pominje da takvu želju ima i Levski iz Sofije.

Crveno-beli su ove jeseni već dva puta gostovali klubovima van granica Srbije. Prvo su bili gosti Spartaka iz Moskve na otvaranju novog stadiona u septembru, a u petak su gostovali Borcu iz Banjaluke. Posle ova dva tima pojavila se mogućnost da Nenad Lalatović sa svojim momcima u novembru odigra prijateljski susret sa slavnim bugarskim timom u Sofiji.

Termin bi bio 15. novembar kada su obe ekipe slobodne od obaveza, jer se u tom trenutku igraju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, a to bi bio drugi netakmičarski meč ove dve ekipe, jer su pre pet godina takođe u prestonici Bugarske igrala ova dva tima, a pobednik je bio domaći klub, koji je slavio rezultatom 1:0.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    11. oktobar 2014 | 12:44

    Jok zvace jsdp. Pa ko ce sa njima da igra jos,sa njima se samo igraju. Sluze za nabijanje gol razlike

  • Joca Bg

    11. oktobar 2014 | 13:57

    Jel to onaj isti Levski ciji navijaci drze transparent Srbe na vrbe?

  • PEDJA

    11. oktobar 2014 | 14:21

    Ustase zvale cigane,levski su prijatelji sa bbb zg

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA