Suarez prvo tražio sudiji da ga pusti u toalet, a onda naterao protivnika na autogol! (VIDEO)

Urugvajac je bio centralna figura na svom prvom zvaničnom meču posle četvoromesečne suspenzije

  • 0

Luis Suarez odigrao je svoj prvi zvanični meč još od čuvenog susreta protiv Italije na Svetskom prvenstvu u Brazilu kada je ugrizao za rame Đorđa Kjelinija zbog čega je zaradio četvoromesečnu suspenziju koja se odnosi na takmičarske susrete.

Napadač Barselone je u petak uveče igrao za reprezentaciju Urugvaja u prijateljskom duelu protiv Saudijske Arabije, jer mu je FIFA dozvolila da igra za nacionalni tim u prijateljskim susretima, dok će morati da pauzira devet takmičarskih utakmica reprezentacije.

Urugvajac je i na terenu protiv azijske reprezentacije bio centralna ličnost na meču, a njegov povratak na teren u zvaničnim mečevima obeležio je na dva načina. Prvo je u prvom poluvremenu zatražio od sudije da napusti teren kako bi otišao u toalet, jer ga je muka naterala, a utakmica je nastavljena bez njega dok nije obavio to što je imao, a onda se vratio na igralište.

Drugi momenat je bio kada je indirektno uticao na jedini pogodak svog tima, pošto je sjajnim šutem iz prve pogodio stativu, a lopta se odbila prema protivničkom igraču i rikošetirala u mrežu Saudijaca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA