Zbog "Srbe na vrbe" Bugarin dobio jezive batine pred očima Hrvata! (VIDEO)

U sveopštem neredu na meču Bugarska - Hrvatska, pripadnik grupe pristalica Levskog je pokazao gostujućim simpatizerima transparent koji je naišao na njihovo odobravanje, ali se onda umešala policija i uhapsila ga

  • 64

Utakmicu između Bugarske i Hrvatske obeležili su veliki neredi koje su izazvali navijači dve selekcije na stadionu. Bugarske pristalice su provocirale gostujuće tifoze i započeli bakljadu, a mediji u Hrvatskoj su izveštavali da su u tome, navodno, imali pomoć od strane simpatizera Partizana koji su tim povodom otišli u Sofiju.

Međutim, očigledno je da nisu svi Bugari napadali navijače "vatrenih" i bili protiv njih. Pripadnici grupe navijača Levskog koji su u bratskim odnosima sa ultrasima Dinama iz Zagreba su u trenucima kada je počeo haos pružile podršku Hrvatima, a jedan od njih je istakao transparent na kome je pisalo "Srbe na vrbe", što su gosti pozdravili aplauzom.

Pored ovog transparenta, na tom delu tribine na kojoj su bile smeštene pristalice Levskog bila je zastava sa slovom "U", kao i transparent "Marselj 1934" čime su hteli da podsete na ubistvo kralja Aleksandra Karađorđevića.

Bugarski policajci su odmah reagovali i priveli čoveka koji je držao transparent, a videćemo kako će UEFA reagovati ne samo na sveukupna dešavanja na meču, već i isticanje fašističkih simbola, a vrlo dobro se zna kako u evropskoj kući fudbala gledaju na sve to.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ironičar

    11. oktobar 2014 | 14:52

    Ulizuju se jedni drugom i hvale ko je i kako ubio koliko Srba u toj njihovoj istoriji fašističkoj i sve to uz zaleđe velikih sila, sa time se povezuju i brate i ponose. Ko što bi englezi rekli "Scum of the earth" obe frakcije. Fuj, smradovi odvratni, sazreli za pakao.

  • Lazar

    11. oktobar 2014 | 14:26

    Uzas ljudi sta nam to sve treba... Pa zar ne mozemo svi mi Balkanci biti civilizovani i normalni, nevezano od EU i stranih faktora, da zakopamo sve ratne sekire da nema sovinistickih parola itd. Istoriju ne mozemo i ne treba da zaboravimo ko je na cijoj strani bio, ali u sadasnjosti treba razlike da nas spajaju, i nas Srbe sa Hrvatima odn. imamo primer toliko vekova Francuzi-Nemci pa vidite danas taj odnos. Po prirodi sam socijalista, al' ako iko oseca nacionalni duh onda to ne treba da pretocava u krajnost, nego casno i dostojanstveno. I mi pravoslavci kolko postujemo Bugare tako i treba katolike s kojima smo uvek pa i danas bili neposrednije ali tako da imamo normalan odnos, na sta lice citam ove neke prozivke.. Pozdrav za sve zdrave i opustene ljude u regionu.

  • Kole

    11. oktobar 2014 | 14:37

    Smrad od coveka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA