Pošto je Hamilton F1 učinio dosadnom, hostese su obeležile kvalifikacije u Sočiju! (FOTO)

Britanac je ponovo bez problema izborio pol poziciju na istorijskoj prvoj trci za Veliku nagradu Rusije

  • 0

Na istorijskom treningu za prvu trku Formule 1 u Sočiju najbolji je bio vodeći u generalnom plasmanu Luis Hamilton koji će u nedelju startovati sa pol pozicije na prvoj Velikoj nagradi Rusije u istoriji najbržeg cirkusa na svetu.

Britanski vozač je ostvario najbolje vreme od 1,38,726 i bio mnogo brži od prvog pratioca Nika Rozberga sa kojim se inače bori za titulu ove sezone. Iz drugog startnog reda startovaće odlični mladi Finac Valteri Botas, koji je imao možda i priliku da startuje sa prvog mesta da u odlučujućem trenutku nije napravio grešku i nakratko izleteo van staze.

Russia F1 GP Auto Racing

Iza njega biće Danijel Rikardo, pa Felipe Masa i Danijel Kjat, dok će dvojac iz Ferarija Fernando Alonso i Kimi Raikonen krenuti iz četvtog reda. Najviše su tokom kvalifikacija podbacili Sebastijan Fetel i Meklarenovi vozači koji će se žestoko boriti za bodove.

Za kraj vam ostavljamo da uživate u fantastičnim fotografijama sa istorijskog prvog treninga u čuvenom ruskom turističkom mestu i naravno u prelepim hostesama.

 

Russia F1 GP Auto Racing

Russia F1 GP Auto Racing

Russia F1 GP Auto Racing

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA