Ne zna se šta je gore: Kiks gol Argentinaca ili Mesijev promašen penal! (VIDEO)

Na prijateljskom susretu između večiti rivala iz Južne Amerike bilo je dosta zanimljivih momenata, pre svega pomalo komičan pogodak koji su dali Brazilci, a zatim i odbranjen penal kapitenu "gaučosa" od strane Džefersona

  • 0

Veliki južnoamerički rivali Brazil i Argentina odigrali su Pekingu prijateljski meč pred ogromnim brojem gledalaca, a pobedu su izvojevali domaćini poslednjeg Svetskog prvenstva - 2:0 (1:0), čime su nastavili niz od tri utakmice bez primljenog gola.

Meč su obeležile greške argentinske odbrane i promašen penal Lionela Mesija čime je nastavio da igra ''toplo-hladno'' za nacionalni tim. Selekao je došao u vođstvo na jedan pomalo komičan način.

Dijego Tardeli doneo je prednost svom timu, a može se reći da taj gol ide najviše na dušu odbrane i golmana protivnika. Prvo su se u pokušaju da izbace loptu iz šesnaesterca sudarili Fernandez i Zabaleta, a lopta je došla do Tardelija koji je uhvatio mlaki volej, ali je lopta prošla do mreže, jer je Romero očigledno zaspao na svojoj gol-liniji.

Krajem poluvremena Argentinci su imali priliku da izjednače sa bele tačke, ali je kapiten Mesi promašio penal, odnosno, Džeferson mu ga je odbranio. Kazna je usledila nakon isteka sata igre. Meč ju ušao u 64. minut kada je Tardeli po drugi put savladao Romera i doneo veliku pobedu nad još većim rivalom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA