Da li je na pomolu novi horor? Mađarski huligani stigli u Rumuniju, Bukurešt pod opsadom! (FOTO) (VIDEO)

Pre godinu dana su na ulicama glavnog grada Rumunije "ratovali" mađarski i rumunski hiligani pre meča između njihova dva nacionalna tima, a sada ponovo dve selekcije igraju u kvalifikacijama na istom mestu i pristalice obe ekipe se već okupljaju

  • 5

Balkan će tokom ovog termina kvalifikacija za Evropsko prvenstvo biti pravo bure baruta. Posle haosa i nereda koje su izazvali huligani na meču između Bugarske i Hrvatske, kada su se na tribinama videli i antisrpski i fašistički transparenti, slične stvari bi mogle da se dogode u subotu uveče u Bukureštu.

U prestonici Rumunije će igrati domaća reprezentacija protiv Mađarske, a vrlo je dobro poznato da su navijači dve selekcije već godinama u neprijateljskim odnosima, u najblažu ruku rečeno.

Huligani sa severa Balkana su već stigli na svoje odredište spremni i naoštreni da odgovore na svaku moguću provokaciju.

Zbog toga glavni grad naših istočnih suseda vrvi od policija i žandarmerija koja prati u stopu gostujuće pristalice po gradu. Podsetimo da je prošle godine kada su takođe ove dve reprezentacije igrale u Bukureštu došlo do velikog sukoba između njihvoih navijača i da je vladao pravi haos na ulicama grada.

Utakmica između Rumunije i Mađarske igra se u subotu od 18 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA