EPILOG HAOSA U BUKUREŠTU: 46 povređenih, 30 privedenih i petorici zabranjen ulazak na stadion! (FOTO)

Posle nemira, tuče i svega ostalog što se dogodilo pre, za vreme i posle utakmice Rumunija - Mađarska, petorici huligana će narednih godinu dana biti zabranjeno prisustvovanje fudbalskim događajima

  • 1

Policija u Bukureštu privela je 30 navijača zbog nemira za vreme, tokom i posle utakmice Rumunija - Mađarska u kvalifikacijama za plasman na Evropsko prvenstvo 2016. godine.

Prema rečima portparola rumunske policije Irine Dragan petorici navijača zabranjen je dolazak na fudbalske utakmice u narednih godinu dana.

Neredi su izbili u blizini Nacionalnog stadiona, a zatim su se proširali po celom gradu, zbog čega je policija u više navrata morala da interveniše i koristi suzavac. Do incidenta je došlo kada su navijči gađali jedne druge petardama, raketama i dimnim bombama, dok su gosti iz Mađarske uništili autobus u kojem su doputovali u Rumuniju.

Lokalni mediji prenose da je tokom sukoba povređeno 46 osoba, od cega je 12 zadržano u bolnicu zbog zadobijenih povreda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milaunce

    12. oktobar 2014 | 17:49

    Vidim ja da ce neko iz bsg security dobiti DOBRE ali DOBRE batine za one teleskope.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA