Pehar Lige šampiona i Dejo prvo stižu u Novi Sad!

Najpoželjniji trofej za koji se svake godine bore najbolji fudbalski klubovi Evrope će biti izložen od 11 časova u Šampionskom autobusu na Trgu slobode

  • 6

Novosađani će prvi imati priliku da uživo vide trofej Lige šampiona u okviru Ture trofeja!

Originalni "ušati" trofej UEFA Lige šampiona stiže na centralni trg u Novom Sadu. Najpoželjniji trofej za koji se svake godine bore najbolji fudbalski klubovi Evrope će biti izložen od 11 časova u Šampionskom autobusu na Trgu slobode. Zajedno sa trofejom u Novi Sad dolazi i legenda fudbala bivše Jugoslavije i dvostruki osvajač ovog veličanstvenog pehara, Dejan Savićević, ambasador "UniCredit Banke za Turu trofeja UEFA Lige šampiona", koju predstavlja UniCredit.

Zahvaljujući ovom nesvakidašnjem događaju, svi obožavatelji fudbala dobiće priliku da osete atmosferu najprestižnijeg evropskog klupskog takmičenja i da se bar na jedan dan poistovete sa svima onima koji su ovaj pehar držali u svojim rukama. Osim što će moći da se slikaju sa najpoželjnijim trofejom, posetioci će imati priliku da se slikaju i sa Dejanom Savićevićem.

Osim toga, UniCredit Banka, u saradnji sa kompanijama Adidas i Nissan, organizuje “Mini super ligu”, takmičenje za buduće fudbalske šampione koje počinje u 11.30 časova na terenu postavljenom na Trgu slobode. Stoga, povedite i svoje mališane da bodre i navijaju za svoje drugare, kako bi se i oni osećali kao zvezde koje su osvajale ovaj trofej.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bgcaffe

    14. oktobar 2014 | 09:39

    Mogli su svi na MARAKANU da dođu u trofejnu salu , mi tamo imamo pehar, ne čuvamo LOPTU LŠ !!! hahahaahaaaa

  • Miksi

    14. oktobar 2014 | 11:44

    na Marakani u muzeju FK Crvena zvezda,je ušati pehar u priridnoj veličini (verna replika),ko ne stigne na trg,nek prošeta do Marakane,važi i za Partizanove navijače,nepiše na čelu za koga navijaš,i eto prilike da se vidi uživo najvredniji pehar u evropskog fudbala.

  • Marakana

    14. oktobar 2014 | 09:08

    Pa ja mogu na Marakanu da odem i vidim pehar lš.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA