Ovih 11 Srba napada Albaniju!

Dik Advokat će morati da posegne za nekim promenama u timu u odnosu na meč u Jerevanu iz različitih razloga

  • 53

Fudbaleri Srbije igraju protiv Albanije jedan od najvažnijih mečeva u kvalifikacijama. Posle razočaravajućeg rezultata i samo remija na startu protiv Jermenije, Advokat i njegovi puleni moraće dobro da se pomuče kako bi povratili odavno izgubljeno poverenje navijača.

Selektor "Orlova" je najavio da će njegov tim igrati mnogo ofanzivnije nego u Jerevanu, iako u postavci igre neće ništa promeniti već samo će posegnuti za kadrovskim rešenjima. Jednostavno neki igrači su van forme, neki nisu ispunili očekivanja, a neki su zaradili povrede i zato će biti promena u startnoj postavi.

Junak Srbije protiv Jermenije golman Stojković je siguran među stativama, a takođe i dvojica najiskusnijih u ovom timu, kapiten Ivanović i njegov zamenik Kolarov. Međutim, na štoperskim pozicijama moglo bi doći do promena, jer Mitrović i Nastasić nisu baš ni protiv Francuza, ni protiv Jermena funkcionisali baš najbolje, a razlog možda leži u tome da ne igraju ni u svojim klubovima.

Zato bi Holanđanin mogao da posegne za drugim rešenjima, a kao logična se nameću Duško Tošić i Nenad Tomović, iako obojica u timovima igraju pre svega na pozicijama bočnih igrača, nije im strano igranje na mestu centralnih defanzivaca, tako da bi to mogla biti jedna od promena.

Na sredini terena ne bi trebalo da bude velkih promena, ali se očekuje da bi šansu mogao da dobije Miloš Jojić na mestu plejmejkera, umesto Zdravka Kuzmanovića, koji je u prošlom meču ušao sa klupe umesto povređenog Lazara Markovića kada je došlo do promene i u postavci igre, pa tako i sada bi trebalo očekivati Tadića na krilu i usamljenog Đorđevića u špicu.

PRETPOSTAVKA STARTNE POSTAVE

Stojković - Ivanović, Tomović, D. Tošić, Kolarov - Matić, Gudelj, Jojić, Z. Tošić, Tadić - Đorđević

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strahinja

    14. oktobar 2014 | 10:16

    Mogao bi sastav da izgleda drugacije ali nema veze. SRECNO MOMCI, NAROD JE UZ VAS!!!

  • Goran

    14. oktobar 2014 | 10:38

    Šta fali Nastasiću? On je igrao dobro, a Mitrović je kriv i za gol i za penal. Prvo pogledajte utakmicu pa onda optužujte.

  • Stranac

    14. oktobar 2014 | 10:56

    Mitrovic u prvih 11 i dace gol! Potpisujem!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA