Veljković otišao iz Totenhema na pozajmicu u Midlzbro!

Mladi srpski reprezentativac provešće naredna tri meseca igrajući u Čempionšipu što je za njega najvažnije u ovom trenutku

  • 0

Mladi fudbalaski reprezentativac Srbije Miloš Veljković provešće naredna tri meseca na pozajmici u Midlzbrou na koju ga je poslao njegov matični klub Totenhem.

Na Ostrvu je dozvoljeno da mladi igrači do 21. godine odlaze na pozajmice i u toku sezone, pa je takav slučaj i sa srpskim defanzivcem. Talentovani Veljković je još uvek nedovoljno iskusan da bi se borio za mesto u startnoj postavi sa prekaljenim defanzivcima "pevaca" i zato je trener Maurisio Poketino odlučio da ga pošalje negde gde će imati više prilike da igra i stiče iskustvo.

- Idem na tromesečnu pozajmicu. Pozvao me je menadžer Midlzbroa Aitor Karanka, koji je ranije bio pomoćnik Žozea Murinja. Srećan sam što ću dobiti šansu, a možda u januaru produžim boravak do kraja sezone - rekao je Veljković.

Inače perspektivni štoper je dobijao tokom priprema priliku da igra u prvom timu Totenhema, ali je zaista u ovom trenutku konkurencija na njegovoj poziciji žestoka i zato je ovo bilo najbolje rešenje za njega.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA