RAPORT TELEGRAFA IZ BEOGRADA: Albanci su tu, ali ih niko nije video! (FOTO)

U neformalnom razgovoru sa pripadnicima Komunalne policije, reporter Telegrafa je saznao da se u Beogradu nalaze navijači Albanije, ali niko ih do sada nije video

  • 10

Kako se utakmica između Srbije i Albanije bliži početku tako je tenzija u gradu sve veća. Dolazak navijača Albanije sa Kosova u Beograd za sada prolazi bez ikakvih incidenata, jer su za sada veoma neopaženi.

Iako su u toku noći između ponedeljka i utorka, navijači Albanije pristigli u srpsku prestonicu i u vidu kačenja fotografija na društvene mreže jasno stavili do znanja da su u Beogradu,  za sada niko nema informacije o tome gde se nalaze.

U centru grada, odnosno u i oko Knez Mihailove za sada nema osoba za koje se smatra da su navijači gostujućeg tima. Reporteru Telegrafa su i konobari po kafićima, kao i vlasnici tezgi na Kalemegdanu rekli da od jutros nije viđen nijedan navijač Albanije, makar ne sa državnim obeležjem.

Ipak, u centru grada je pojačano prisustvo pripadnika Komunalne policije, koji su u neformalnom razogovoru otkrili da se nalaze u stanju pripravnosti, jer su obavešteni da se po našem glavnom gradu kreću albanski navijači u grupama od po tri do četiri osobe. Oni nikoga nisu videli, a više o lokacijama gde se oni nalaze nisu smeli da otkrivaju. Takođe su rekli da ih je teško raspoznati, jer odlično pričaju srpski jezik, a na osvnovu isključivo fizičkog izgleda se može samo pretpostaviti.

Što se tiče srpskih navijača, grad je sve više puniji naših sugrađana koji će prisustvovati večerašnjoj utakmici i polako Beograd postaje crveno-plavo-beo. Mnogi su došli i iz dijaspore kako bi pratili ovaj meč, a pozitivna klima se oseća u vazuduhu. Sigurno je da će do kraja dana biti još mnogo uzbuđenja, pre nego što i sama utakmica počne.

(M. R)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Asterix

    14. oktobar 2014 | 15:21

    Наравно да се крију, нема амера и немаца да их бране!

  • Pero

    14. oktobar 2014 | 15:01

    Pa nisu igla, gdje pristizu ti busevi? Kako? Sta?Gdje ste sada grobari, delije? Cuvate snagu za derbi da se medjusobno mlatite? Jadni li ste.

  • bla

    14. oktobar 2014 | 15:26

    prva fotke je objasnila....skoro svaka osoba gleda u nebo kao da slecu sa padobranima...ahahahha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA