Na Fejsbuku albanskog fudbalera zapaljena srpska zastava! (FOTO)

Granit Džaka koji je poreklom sa Kosova, ali igra za reprezentaciju Švajcarske napisao je poruku podrške svom bratu koji igra za Albaniju uoči meča u Beogradu, a jedan od njegovih pratilaca mu je okačio fotografiju paljenja srpskog simbola

  • 14

Provokacija ili ne? Na Fejsbuk profilu Granita Džake fudbalera poreklom sa Kosova koji igra za Švajcarsku reprezentaciju jedan od njegovih pratilaca je okačio fotografiju Albanca koji pali srpsku zastavu i to na dan utakmice između Srbije i Albanije, a igrač Borusije iz Menhengladbaha nije uklonio taj post još uvek.

Granit je, inače, brat Talanta Džake koji je odlučio da nastupa za zemlju porekla njegovih roditelja i naći će se na travi stadiona Partizana i zaigrati protiv "Orlova". Zato je Granit nešto pre toga ostavio komentar na svom profilu u kome pruža podršku svom bratu i reprezentaciji Albanije uoči susreta sa Srbijom.

- Želim mom bratu i našoj nacionalnoj selekciji mnogo uspeha u susretu sa Srbijom. Nadam se pobedi. Iako sam daleko, uz tebe sam srcem. Napred Albanija - napisao je Granit koji je samo jedan od mnogih igrača koji su poreklom sa Kosova, a opredelili se da igraju za nacionalni tim Švajcarske.

Pitanje je sada da li je ovo još samo jedna u nizu provokacija upućenih Srbiji i njenim navijačima, posle dolaska Albanaca sa Kosova u Beograd ili jednostavno Džaka nije proveravao Fejsbuk, pa nije stigao da ukloni spornu fotografiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivo

    14. oktobar 2014 | 16:11

    Hrvat sam,ali danas sam absolutno za Srbiju,sta se tice prepucavanja zbog politicki i regionalni pitanja tu se sigurno ne slazemo

  • figaro

    14. oktobar 2014 | 15:38

    meni su oni presmešni

  • miki011

    14. oktobar 2014 | 15:09

    Što su hrabri.....to je strašno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA