Partizanov dželat došao na mesto zločina posle 27 godina, da podrži Albaniju! (VIDEO)

Sokol Kušta, strelac onog evrogola u Humskoj kada je igrao za Fljamurtari priziva remi i najavljuje paklenu atmosferu u Beogradu

  • 16

Navijači Partizana po lošem pamte evropsku utakmicu protiv albanskog tima 1987. godine, jer je tada Sokol Kušta loptom u rašlje gola eliminisao crno - bele, a Fljamurtari iz Albanije pogurao u naredno kolo Kupa UEFA i megdan Barseloni.

Novinari u Tirani nisu propustili da najave dolazak bivšeg fudbalera u Beograd, oslabljenog glasa, koji će posle 27 godina ponovo biti u Humskoj, ovoga puta ne kao igrač, već u svojstvu posmatrača meča Srbije i Albanije..

Albanski mediji masovno prizivaju rezultat epilog meča kao što je to bilo u duelu Partizana i Fljamurtarija (2:1), a njemu se nada i sam Sokol.

- Biću zadovoljan remijem - rekao je Kušta i onda ekspresno izbegao političku konotaciju ovog meča.

- Sport ujedinjuje ljude, sport je mir. Meč ne bi trebalo da vuče politička pitanja za sobom. Ne znam šta će toliko policije na ovom meču.

Prisećajući se utakmice sa Partizanom 1987. godine Kušta je kao bitnu stvar naveo da je Albanija oslabljena jer neće imati navijače iza sebe, ali i upozorio na atmosferu u Humskoj.

- Imate jakog protivnika, ali i "jak" stadion. Srbija će imati 12 igrača. I Partizana je tada imao. To je prednost za Srbiju večeras, ne i za nas - rekao je Sokol Kušta za albanski "top kanal".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srx

    14. oktobar 2014 | 16:47

    Mi pamtimo Zvezdu i Bari a vi Fljamuntari.

  • Dejan B.

    14. oktobar 2014 | 16:43

    SVAKA ČAST-KOREKTNA IZJAVA

  • Emi

    14. oktobar 2014 | 16:45

    Ima jedna pesma davno bese ; Oj grobari semenkari j... vas je Fljamurtari. Nedaj boze nocas . ZVEZDA ,SRBIJA...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA