OLSI RAMA: Nemam ništa s letelicom, ne znam odakle je došla ta priča!

- Nisam ni hapšen niti privođen. Kada se incident dogodio, situacija je postala haotična, policajci su pregledali sve. Pokazao sam im američki pasoš i kameru. To je trajalo nekoliko minuta - ispričao je Rama koji je jutros stigao u Tiranu s delegacijom albanske reprezentacije

  • 4
Srbija- Albanija Foto: Marko Todorovic

Brat albanskog premijera, Olsi Rama koji je osumnjičen da stoji iza incidenta na fudbalskoj utakmici Srbija-Albanija, stigao je jutros u Tiranu i demantovao povezanost sa tim događajem.

Fudbalska utakmica Srbija-Albanija prekinuta je sinoć u 42. minutu pošto se nad terenom pojavila letelica na daljinsko upravljanje na koju je bilo zakačeno platno sa mapom velike Albanije u boji i s crnim dvoglavim orlom. Rama je nakon incidenta zadržan na stadionu oko 40 minuta, kako je javila televizijska stanica "News24" iz Tirane, a potom je pušten.

- Nemam ništa sa letelicom... ne razumem odakle je došla ta priča - izjavio je Olsi Rama po dolasku u Tiranu.

Rama je kao "spekulacije" odbacio navode srpskih medija da je on organizovao incident i da je upravljao letelicom.

- Nisam ni hapšen niti privođen. Kada se incident dogodio, situacija je postala haotična, policajci su pregledali sve. Pokazao sam im američki pasoš i kameru. To je trajalo nekoliko minuta - ispričao je Rama koji je jutros stigao u Tiranu s delegacijom albanske reprezentacije, prenosi RTV:

Ekipu su na aerodromu Rinas dočekali nekoliko albanskih ministara i hiljade navijača.

U Albaniji, kao i u drugim zemljama regiona gde živi albanska zajednica, posebno na Kosovu i u Makedoniji, prekid utakmice je noćas proslavljen kao pobeda, pošto su Albanci uvereni da će Uefa kazniti Srbiju i označiti je kao odgovornu za prekid meča, piše Frans pres.

(Telegraf.rs / Agencije)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko iz mase

    15. oktobar 2014 | 11:47

    Da, a eno i iznad njegove desne ruke, sa nadstrešnice iznad stadiona visi još jedna, koja se videla u jednom trenutku na prenosu na TV-u. Sad srbi sa državljanstvima EU, SAD i Švajcarske pravac na gostovanje u Tirani :)

  • Nije bitno

    15. oktobar 2014 | 13:35

    U pravu je covek bez ikakvog dokaza ga osudise da je on to upravljao dronom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA