Partizan glasno reagovao posle prekida u Humskoj!

Iz tabora crno-belih stiglo je saopštenje u kojem se osuđuje provokatorski čin albanskih ekstremista, ali i napad pojedinih medija na klub

  • 4

Na utakmici između Srbije i Albanije, u toku prekida utakmice, dogodio se i jedan incident u novinarskoj loži stadiona Partizana, kada je jedna osoba upala u prenos Radio televezije Srbije. Iz tabora crno-belih stiglo je saopštenje u kojem se osuđuje provokatorski čin albanskih ekstremista, zbog koga je utakmica prekinuta, ali i napad pojedinih medija na klub zbog incidenta u novinarskoj loži.

- Fudbalski klub Partizan duboko žali zbog događaja na utakmici Srbija-Albanija izazvanog brutalnom šovinističkom provokacijom gostujuće ekipe. Partizan veruje da je Fudbalski savez Srbije, kao organizator utakmice učinio sve da se incidenti i njihove posledice spreče i umanje i nadamo se da će UEFA to ceniti prilikom donošenja konačne odluke. Na žalost, pojedini mediji su incidente iskoristili za nastavak nesportske i beskrupolozne kampanje protiv našeg kluba - stoji u saopštenju Partizana.

Ovim povodom, svoju izjavu je dao i predsednik crno-belih, Dragan Đurić.

- Sinoćnjem meču nisam prisustvovao, niti sam učestvovao u njegovoj organizaciji. Povezivanje mog imena sa ispadom izvesnog Igora Mikića, koga ne poznajem je neistinito, zlonamerno i predstavlja grub napad na mene i Partizan. Očekujem da će autori ove neistine objaviti odgovarajuću ispravku - rekao je Dragan Đurić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zemunac

    15. oktobar 2014 | 16:18

    Zasto lik iz radikala u uzivo prenosu prolazi pored Karadzica,Ruzica i Djurica i napada preminera? Ko ce za to odgovarati. Da li su to znali gospoda iz Partizana?

  • Baki

    15. oktobar 2014 | 14:40

    A sta je Tole Lopov rekao????

  • Johan

    15. oktobar 2014 | 15:47

    Ostade Partizan bez para,joj zaplakaću o sudbino zla,šta su grobari bogu skrivili.Bolje da su igrali na Marakani,nebi je dron mogao preleteti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA