MITROVIĆ, HEROJ SRBIJE: Ne bojim se Albanaca, dron je u sigurnim rukama!

Štoper srpske reprezentacije samo je želeo da se utakmica nastavi i ističe da se niko u timu ne boji gostovanja u Tirani naredne godine

  • 8
Srbija- AlbanijaFoto: Marko Todorovic Foto: Marko Todorović

Samo jedan trenutak bio je dovoljan da Stefan Mitrović postane heroj nacije! Nakon slabijeg izdanja u Jerevanu, štoper fudbalske reprezentacije Srbije je dobio poverenje i na meču sa Albanijom, odlično je odradio posao, kao i u 41. minutu kada je skinuo zastavu ''velike Albanije'' sa drona koji je leteo iznad stadiona u Humskoj.

Upravo to je i bio povod albanskim fudbalerima da ga napadnu i oduzmu zastavu nakon čega su usledili opšti neredi na stadionu Partizana.

- Nema tu mnogo šta da se priča i objašnjava. Bio sam najbliži, skočio sam i uhvatio zastavu, a jedina vodilja mi je bila da nju, kao i bespilotnu letelicu, mirno uručim četvrtom sudiji kako bi utakmica mogla da bude nastavljena - rekao je Mitrović za Sport i nastavio:

-  Albanci su me samo odgurnuli, a ja sam i posle toga, što su svi videli, mirno nastavio da motam ono uže kako bih došao do letelice. Našla se u mojim rukama, d abi je neko uzeo, ali sam čuo da je na sigurnom.

Na pitanje da li se plaši meča u Tirani, kao i omazde šiptarskih emigranata u Nemačkoj, Mitrović je odgovorio.

- Nimalo! Ne plašimo se gostovanja u Albaniji, ovo mogu da potpišem u ime svih saigrača iz reprezentacije. A ni ja ne poznajem reč strah - jasan je bio Mitrović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA