Ovo je možda i najveći problem modernih fudbalera!

"Nemam pojma kolika je cena ulazicaza meč Premijer lige, niti sam ikada pomislio na to. Ne znam ni ja, ni mnogi fudbaleri, ovde u ligi svako gleda samo sebe", priznao bivši igrač Mančester junajteda

  • 0

Nekadašnji reprezentativac Velsa Robi Sevidž rekao je da fudalere u Premijer ligi ne zanima koliko koštaju karte i uopšte, koliki su troškovi prosečnog navijača za te utakmice.

Između ostalog, kako je i sam priznao, tokom dvadesetogodišnje karijere nijednom nije posmislio koliko i šta sve navijači treba da plate da bi ga gledali:

- Drugi su možda drugačiji, ali ja sam takav, nije me zanimalo. Nikada o takvim stvarima nisam pričao sa saigračima. Ni o ceni ulaznica, ni o gorivu koje treba da plati ili o tome koliko je hrana na stadionima.

- Verujem da ni većina igrača Premijer lige neće znati da vam odgovori na pitanje koliko je ulaznica za meč, jer ih jednostavno ne zanima. Svako ovde gleda samo sebe- priznao je bivšiigrač Mančester junajteda.

Sa druge strane, Stiven Nejsmit je kupio godišnje karte za nezapslene stanovnike Liverpula.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA