Anderleht uverava da su Mitrović i albanski trener najbolji prijatelji!

- Bez obzira na sve što se desilo, nećemo tražiti poseban razgovor sa Mitrovićem - poručuju iz belgijskog kluba

  • 2

Incident na stadionu Partizana koji je za cilj imao provokaciju defitivno je ostavio posledice na odnose Srba i Albanaca koje sada treba "peglati". Izgleda da to neće biti potrebno u Anderlehtu, gde našeg reprezentativca Aleksandra Mitrovića trenira albanski stručnjak Besnik Hasi.

Njih dvojica su ranije imali razmirice kada je u pitanju kritika Mitrovićeve igre, ali i kilaža.

Međutim, klub iz Brisela uverava da incidenti od utorka na kvalifikacionom meču između Srbije i Albanije nisu uticali na bilo kakvo pogoršanje odnosa igrača i trenera, što se videlo na treningu belgijske ekipe.

- To neće uticati na promenu odnosa između našeg trenera i napadača. Besnik i Mitar su najbolji prijatelji i sigurni smo da ovaj incident neće promeniti njihov odnos. Nemamo šta da kažemo ovim povodom. Bez obzira na sve što se desilo, nećemo tražiti poseban razgovor sa Mitrovićem. Ovim slučajem više se nećemo baviti, ako bude potrebe ovim povodom oglasiće se samo Fudbalski savez Srbije - saopštio je portparol kluba Dejvid Štegen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzeko

    16. oktobar 2014 | 18:09

    Na zapadu zastave nemaju vaznost provokacije Na Balkanu imaju umetno su Albanci breme natovarili sve Srbiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA