KALINIĆ: Ostaje žal što nije bila veća razlika protiv Galatasaraja (VIDEO)

Reprezentativac Srbije ostavio dobar utisak na startu Evrolige, ali upozorava da pad u igri, kao u finišu protiv Turaka, ne sme da se ponavlja

  • 0

Nekoliko debitanata u Evroligi našlo se u četvrtak veče na parketu Kombank Arene, gde su Košarkaši Crvene zvezde održali čas košarke Galatasaraju. Među njima je svakako i reprezentativac Srbije Nikola Kalinić koji je ovog leta iz radničkog stigao na mali Kalemegdan.

Dočekan je velikim aplauzom Delija, kao i svi košarkaši, a na prvom meču u najelitnijem košarkaškom takmičenju ostavio je odličan utisak. jeste postigao samo pet poena, ali se u odbrani borio kao lav, kao i pod koševima gde je uhvatio nekoliko značajnih lopti za svoj tim.

- Sjajno smo započeli utakmicu, ali ovo što nam se dešavalo poslednjih nekoliko minuta ne sme da nam se ponavlja. Kvalitetne ekipe znaju to da iskoriste i Galatasaraj se vrlo brzo vratio iz mrtvih -  istakao je Kalinić neposredno posle meča i dodao:

- Ostaje žal što nije bila veća razlika. Hvala navijačima.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA