NEVOLJE ZA ZVEZDU: Najbolji strelac neizvestan za derbi?

Đorđe Rakić i dalje vuče povredu i igraće samo ako bude 100 odsto spreman

  • 2

Početak  147. večitog derbija između Partizana i Crvene zvezde ''broji sitno'', a trener aktuelnog šampiona Nenad Lalatović i dalje ne zna da li će u najvažnijem meču jeseni moći da računa na prvog napadača Đorđa Rakića.

Najbolji strelac Zvezde sa četiri gola povredio se pre meča sa Voždovcem i upravo je njegov izostanak apostrofiran kao ključan što crveno-beli nisu uzeli sva tri boda, a Rakić bi i u subotu mogao da bude van ekipe.

- Rakić će igrati ako u glavi nema strah od povrede i ako 100 odsto bude spreman. U suprotnom tu su Despotović i Jović - jasan je bio Lalatović.

Iskusni napadač je i pred prethodni derbi imao problema sa povredom i upravo zbog toga se nije našao u startnoj postavi uz Dragana Mrđu. Dobio je šansu u nadoknadi vremena, ali nije uspeo ništa da promeni po ulasku i Partizan je trijumfovao golom Kojića u 90. minutu.

Kako sada stvari stoje Rakić će sačekati procenu lekarskog tima, ali će najverovatnije konkurisati za derbi. Ako ne u prvih 11, onda barem sa klupe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA