Nikolić je ovih 11 najčešće izvodio ove sezone. Hoće li oni startovati protiv Zvezde?

Osim igrača kojih zbog povreda sigurno neće biti u konkurenciji za sastav u derbiju, sastavili smo startnu postavu crno-belih od igrača koji su najčešće bili u prvih 11 ove sezone

  • 2

Fudbaleri Partizana u dosadašnjem toku sezone odigrali su 17 utakmica, kako u domaćem prvenstvu, Kupu, ali i Evropi, a upravo su veliki broj mečeva, problemi sa povredama, uticali da Marko Nikolić pravi rotaciju u startnoj postavi.

Crno-beli su i pored obaveza na više frontova lideri Jelen Superlige, iako imaju meč manje, a do toga ih je doveo maksimalan skor iz do sada odigranih sedam mečeva.

Izabranici Marka Nikolića posle pauze u šampionatu zbog reprezentativnih obaveza ulaze u najvažniji meč polusezone, jer će u Humskoj gostovati Crvena zvezda u subotu od 19 časova.

Trener crno-belih pred meč sa crveno-belima ima kadrovskih problema, jer za ovaj meč od standardnih prvotimaca sigurno neće moći da računa na Darka Brašanca, koji je na meču mladih selekcija protiv Italije polomio rebro i do daljnjeg neće biti na terenu, dok je pod znakom pitanja nastup i drugog veziste Nikole Drinčića.

Partizan od dolaska Nikolića na klupu prošle polusezone igra u formaciji 4-4-2, pa se u tom pogledu ne očekuju izmene ni za meč sa Zvezdom.

Na osnovu toga koji su igrači najčešće nastupali u startnoj postavi u domaćem prvenstvu, osim u slučaju levog beka Volkova i mladog Andrije Živkovića koji su izostajali zbog povreda, napravili smo postavu koja bi ukoliko ne bude iznenađenja trebalo da istrči na teren.

Partizan: Lukač (7/7)- Vulićević (7/7)- B. Ilić (7/7)- Stanković (7/7)- Volkov (3/7)- Živković (3/7)- Drinčić (4/7)- Pantić (3/7)- Grbić (7/7)- Škuletić (7/7)- Lazović (5/7).

Podsećamo vas na sve startne postave u do sada sedam odigranih kola Jelen Superlige:

I kolo - Crno-beli su savladali Voždovac, a Nikolić je izveo postavu - Lukač, Volkov, Stanković, B. Ilić, Vulićević, Gulan, Drinčić, Ninković, Grbić, Škuletić, Lazović.

II kolo - Partizan je u Nišu,igrao sa nekoliko izmena, a nastupili su - Lukač - Vulićević - B. Ilić - Stanković - Volkov - Brašanac - Drinčić - Ninković - Grbić - Lazović - Škuletić.

III kolo - Na prvom meču u Humskoj ove sezone protiv Donjeg srema igrali su - Lukač, Vulićević, B. Ilić, Stanković, Petrović, Brašanac, Marković, Grbić, Živković, Marinković, Škuletić

IV kolo - Pred praznim tribinama na Banjici igrali su - Lukač, Vulićević, Stanković, B. Ilić, Petrović, Marković, Brašanac, Grbić, Živković, Lazović, Škuletić.

V kolo - Protiv Čukaričkog u Humskoj u startnoj postavi bili su- Lukač, Vulićević, B. Ilić, Stanković, Petrović, Drinčić, Saša Marković, Pantić, Grbić, Škuletić, Lazović.

VI kolo - Protiv Radničkog iz Kragujevca nastupili su - Lukač - Vulićević - Ćirković - Stanković - N.Petrović - B.Ilić - Drinčić - Grbić - Pantić - Živković - Škuletić

VIII kolo - Protiv Mladosti u Lučanima u prvoj postavi bili su - Lukač - Volkov - Stanković - Ćirković - Vulićević - Marković - B. Ilić - Grbić - Pantić - Lazović - Škuletić.

Kojih 11 Partizana će po vašem mišljenju startovati u derbiju?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kkp

    18. oktobar 2014 | 13:45

    Lukac, Vulicevic, Cirkovic, Stankovic, Volkov, B. Ilic, Drincic, Grbic, A. Zivkovic, Lazovic, Skuletic.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA