SKANDALOZNA ODLUKA: Navijačima Spartaka zabranjen odlazak u Novi Pazar!

Domaći tim nije obezbedio mesta na tribini za dolazak Marinaca čime je nastavljen čudan trend izbegavanja gostujućih navijača kraj Jošanice

  • 10

Spartak neće imati podršku navijača u Novom Pazaru! Tako tvrdi generalni sekretar domaćeg tima Redžep Korać čime se nastavlja praksa da gostujući navijači retko dolaze na stadion kraj Jošanice. Nije da nisu želeli, ali je mnogima, osim Delijama i Grobarima, ovo pravo bilo uskraćeno. Kao da su nepoželjni.

Podsetimo, prošlosezonsko gostovanje navijača Zvezde u Pazaru izgledalo je kao ''ratna zona'', dok su mnoge grupe vraćene nazad na ulazu u grad.

- FSS je taj susret okarakterisao utakmicom visokog rizika, pa smo posle sastanka svih služi bezbednosti doneli odluku da za goste ne predvidimo prostor na tribinama - istakao je Korać i dodao:

- Spartak se izjasnio da neće voditi svoje simpatizere, a zbog posebnih mera nismo u poziciji da primimo njihove navijače koji bi, eventualno, došli u sopstvenoj organizaciji.

Korać je pozvao navijače Pazara da fer i korektno navijaju, aludirajući na prekid meča Srbije i Albanije kada se pojavila informacija da je klub veličao goste, a vređao Beograd.

- Ne želimo da nas na bilo koji način povežu s nemilim događajima viđenim na utakmici reprezentacija Srbije i Albanije. Otkrili smo ko je tviter nalogom "FK Novi Pazar", ali i putem još nekih stranica na društvenim mrežama, zloupotrebio naše ime i grb i već duže vreme dezinformiše javnost. Protiv tog lica smo podneli krivičnu prijavu - prenosi Žurnal reči Koraća.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maksimilijan

    17. oktobar 2014 | 10:11

    Kakva smo mi jadna i bedna drzava!I treba siptari da se sprdaju sa nama,svaka im cast!Kad smo sleparija.Ej,da Srbin ne moze da ode da gleda utakmicu u svojoj drzavi,u gradu te drzave.Pa ovo nigde nema!Sramotno i tuzno.Ali nije narod kriv nego vlast!

  • KiK

    17. oktobar 2014 | 10:55

    Eto mene da se pita, ja bi taj tim iskljucio iz lige pa nek se sami igraju ili da se sele tamo gde misle da pripadaju.

  • serlok

    17. oktobar 2014 | 10:24

    N.Pazar-SPARTAK utakmica visokog rizika?!???????!?!?!!??!?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA